intervju za dnevnik.hr

Luka Nižetić nam je otkrio što će objaviti uskoro, ali i kojom bi destinacijom zamijenio Vis na koji obožava ići

Luka Nižetić je u intervjuu za DNEVNIK.hr otkrio kada odlazi na Vis, što uskoro sprema publici te kakvi su mu planovi za ovo ljeto.

Pjevač Luka Nižetić reda hit za hitom, a prije nekoliko dana se osim u glazbenoj ulozi na Zagrebačkom festivalu našao i u voditeljskoj ulozi. Mnogi su komentirali kako mu je voditeljski posao sjajno sjeo, no naš popularni pjevač ima pune ruke posla. U intervjuu za DNEVNIK.hr otkrio je kako planira novi album, a novu pjesmu objavit će za nekoliko dana.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

"Pjesma se zove "Ostani dite" i izlazi 24. svibnja. Uhodana ekipa je radila ne pjesmi, tj. Branimir i Mario Mihaljević", otkrio nam je Luka. Rekao nam je i kako će za nekoliko dana otići na Vis, gdje inače provodi svaki slobodan trenutak.

"Ići ću za stalno u principu i od tamo ću putovati na svirke kojih je zasad još uvijek jako malo", rekao je te je dodao kako atmosfera što se koncerata tiče jest malo bolja, no prije zabave i koncerata prioritet je po njemu da se ljudi što prije procijepe.

U videu nam je ispričao i zbog čega najviše voli Vis, preporučio je publici što da naprave ako se odluče za putovanje ondje te nam je otkrio i na kojoj bi destinaciji većinu vremena bio da nije na našem otoku. Cijeli intervju možete pogledati u našem videu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene