Nije bilo ljenčarenja

Naš zgodni pjevač pokazao isklesano tijelo za pozavidjeti, za ovo treba puno sati u teretani: "Ti si Conanovo dijete"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Nižetić je na Instagramu objavio fotografiju iz teretane i pokazao mišiće na kojima mu mnogi mogu pozavidjeti.

Jedan od naših najpopularnijih glazbenika Luka Nižetić poznat je kao veliki obožavatelj vježbanja i održavanja tijela u top formi, a koliko mu to dobro ide možemo se uvjeriti na Instagramu gdje nerijetko objavljuje fotografije svog isklesnog torza.

Nakon povratka s otoka Visa gdje je proveo cijelo ljeto, 37-godišnji Luka je jedva dočekao i povratak u omiljenu teretanu, no čini se kako tijekom ljetnih mjeseci nije ljenčario barem sudeći prema fotografiji koju je objavio na svom profilu. Na njoj pozira odjeven u kratke hlače i majicu bez rukava, u kojima do izražaja dolaze svi njegovi isklesani mišići kao i dio tetovaža kojima je ukrasio tijelo.

"Ti si dijete od Conana", jedna je od reakcija koje je pjevač dobio od pratiteljice i podijelio je nakon što su svi vidjeli njegovu top formu.

Luka se nedavno na društvenim mrežama pohvalio i novom frizurom, a neki su tada poručili da izgleda bolje nego Brad Pitt. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic) on

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić objavila fotografiju na kojoj nosi samo grudnjak i gaćice, svi su očarani: "Želimo još ovakvih fotki"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene