Romantična duša

Luka Modrić pokazao svoju nježnu stranu, ali i kako voli provoditi vrijeme sa suprugom Vanjom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Modrić je povodom Valentinova objavio na Instagramu romantičnu čestitku supruzi Vanji koja mu je najveća podrška.

Jedan od najboljih nogometaša svijeta, naš Luka Modrić čestitao je svojoj supruzi Vanji Dan zaljubljenih preslatkom objavom na Instagramu i pritom je otkrio dio njihove svakodnevnice.

Pogledaj i ovo Luka i Vanja Modrić - 2 A golupčići! Luka Modrić objavio je romantične fotografije sa suprugom povodom posebnog dana, evo što joj je poručio!

35-godišnji Luka podijelio je romantičnu objavu na profilu na Instagramu gdje ga prati 19 milijuna ljudi i to fotografiju na kojoj on i tri godine starija Vanja igraju biljar.

"Moja sreća", napisao je uz fotografiju i tri emotikone crvenih srca.

Luka i Vanja u braku su posljednjih deset godina, a detalje privatnog života ne pokazuju često na društvenim mrežama, pa njegovi obožavatelji jedva čekaju takve fotografije.

Upoznali su se kada je on imao samo 19 godina, a nakon šest mjeseci već su započeli zajednički život. U sretnom braku su dobili i troje djece 10-godišnjeg sina Ivana, 7-godišnju kćer Emu i 3-godišnju kćer Sofiju.

Vjenčali su se kod matičara kada je Vanja ostala trudna sa sinom Ivanom 2011. godine, a godinu dana nakon toga i u crkvi.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) +2 Ella Dvornik i Charles Pearce (Foto: Instagram) Celebrity Ella Dvornik romantičnom fotkom s Charlesom otkrila da uz Valentinovo imaju još jedan razlog za slavlje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene