skladan brak

Luka i Vanja Modrić slave 10 godina braka: Pogledajte fotografije s vjenčanja na kojem su gosti bili brojni poznati Hrvati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Modrić upoznao je suprugu Vanju kao 19-godišnjak, a ona je tada radila za Mamić Sport Agency.

Nogometaš Luka Modrić (34) i njegova supruga Vanja (38) obilježavaju 10. godišnjicu braka. 

Pogledaj i ovo Luka i Vanja Modrić - 2 A golupčići! Luka Modrić objavio je romantične fotografije sa suprugom povodom posebnog dana, evo što joj je poručio!

Njihova veza i brak su otpočetka skladni, pa nisu nikada privlačili pozornost javnosti skandalima nego mirnim životom s troje djece. Supružnici su se upoznali kada je Luka imao tek 19 godina, a Vanja Bosnić je bila zaposlenica agenciju Mamić Sport. 

Nogometaš je tada počeo igrati za Dinamo, a njihov prvi susret bio je u zagrebačkom kafiću 2004. No kako su pisali domaći mediji, osjetili su da je to to već preko telefonskog poziva koji je trajao tri sata. 

"Luka je poseban, jednostavno zrači i osvaja. Svidjelo mi se što je samozatajan, a istodobno i vrlo samouvjeren. Ima velike ambicije i ciljeve, siguran je u sebe. Mane su mu tvrdoglavost i nevjerojatna predantnost, sve mu mora biti posloženo. I previše je šutljiv, za razliku od mene koja volim brbljati. Mi se slažemo i bez tog papira i prstena, a to nam je najvažnije", rekla je svojedobno Vanja. 

Par se vjenčao 2010. pred matičarom nakon što su saznali da će dobiti svoje prvo dijete. Proslavili su to intimnim slavljem u zagrebačkom restoranu, a ubrzo su dobili sina Ivana (9). 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday to the wife of my life!❤️🙏🏻🎂🌹🌷🌹😘 Love u!

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Luka i Vanja u lipnju 2011. imali su veliko vjenčanje, a nju je do oltara u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu dopratio Zdravko Mamić. Par je veliko slavlje imao u hotelu Westin i pjevali su im Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade. Na svadbu su došla mnoga poznata lica, među kojima su bili Vedran Ćorluka, Slaven Bilić, Stipe Pletikosa i Tatjana Jurić. 

Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a nogometaš često supruzi posvećuje romantične objave na Instagramu. Supružnici su tijekom braka dobili i kćeri Emu (7) i Sofiju (2). 

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene