Čestitamo!

Luka Cindrić postao otac djevojčice, preslatkom fotografijom otkrio i ime koje joj je dao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Luka Cindrić i Lara Stipetić postali su roditelji djevojčice Alise.

Naš rukometni reprezentativac i mnogima omiljeni rukometaš Luka Cindrić i njegova djevojka Lara Stipetić postali su sretni roditelji malene djevojčice.

Ponosni 26-godišnji tata Luka vijest je objavio na društvenim mrežama objavivši preslatku fotografiju, a otkrio je i da su kćeri odlučili dati ime Alisa.

"Ovakve testove svemir daje samo najjačima . Alisa dobro nam došla na ovaj divan svijet", napisao je uz fotografiju koju je podijelio na profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Cindric (@luka_cindric25) on

Luka inače nema običaj dijeliti previše trenutka iz privatnog života putem društvenih mreža, pa je ova vijest posebno razveselila njegove obožavatelje i pratitelje koji su mu uputili niz čestitki, a to nisu propustili učiniti ni atletičarka Sandra Perković i tenisač Ivan Dodig.

"Čestitke roditelji", "Čestitam, da je živa i zdrava", "Sretno vam bilo", "Pa čestitam od srca", "Dobrodošla Alisa (iz zemlje čudesa)", "Malenoj Alisi želim puno sreće i zdravlja", samo su neke od brojnih čestitaka koje su mu pristigle sa svih strana svijeta.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner i njezina kći Violet (Foto: Profimedia) Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Jennifer Garner (Foto: Getty Images) +5 Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Odrasla je u konzervativnoj obitelji, a bila je udana i prije braka sa slavnim bivšim s kojim je u dobrim odnosima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene