Hmm...

Uživala je u poziranju i zabavljala se kao nikad, ali njezine najnovije fotke zapravo su mnoge zabrinule

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ludi Delfino sve je zabrinula nikad mršavijom pojavom, zbog čega je mnoge ostavila u nevjerici i brizi je li s njezinim zdravljem i tijelom sve u redu.

Brazilska manekenka Ludi Delfino spojila je ugodno s korisnim kada je snimala novi modni editorijal na plaži u Santa Monici i dobro se zabavljala, ali njezine fotografije izazvale su više zabrinutost nego divljenje.

Naime, 36-godišnja Ludi izgledala je nikad mršavije u minijaturnom bikiniju, a njezinim bujnim oblinama gotovo nije bilo ni traga. Zbog toga je izazvala zabrinutost javnosti i obožavatelja, koji se ne mogu načuditi tomu koliko je mršava.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ludi Delfino (@ludidelfino)

Ludi je u svijet manekenstva ušla kao 15-godišnja djevojka kada je debitirala na tjednu mode u Sao Paulu. U međuvremenu je surađivala s najpoznatijim modnim kućama i brendovima poput Victoria's Secreta, Bebea, Forever 21, BCBG, Target i drugih, a krasila je i brojne naslovnice časopisa.

S prijateljicom Jordyn Pressler pokrenula je vlastitu liniju kupaćih kostima, a bliska je i sa svojom sunarodnjakinjom Alessandrom Ambrosio. Od 2012. godine udana je za Erica Chambersa.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene