Brz oporavak želimo!

Zagrebačka glumica na hitnoj operaciji zbog nezgode koja ju je zadesila već drugi put

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lucija Šerbedžija slomila je kuk i završila na hitnoj operaciji zbog teške ozlijede.

Zagrebačka glumica Lucija Šerbedžija završila je na hitnoj operaciji nakon što joj se dogodila nezgoda prilikom koje je slomila kuk i to drugi put u životu, piše magazin Gloria.

Vijest su potvrdili iz Lucijina Zagrebačkog kazališta mladih u kojem glumi tri predstave - "Eichmann u Jeruzalemu", "Ljudski glas" i "Mi i oni".

"Jako nam je svima u kazalištu žao što se Luciji dogodila ova nezgoda, svi su naši članovi ansambla jako povezani i s Lucijom rade na čak tri predstave, no svima je sada najvažnije da sve prođe u redu i da se Lucija oporavi. Trebala je glumiti u tri predstave u našem kazalištu, no u studenom ćemo ih morati otkazati. To su predstave "Eichmann u Jeruzalemu", "Ljudski glas", a duboko je već ušla i u novu predstavu na aktualnu temu školstva, "Mi i oni", ali sada je Lucijin oporavak na prvome mjestu", rekli su iz ZKM-a za Gloriju.

46-godišnja Lucija se ista nezgoda prvi put dogodila 2014. godine dok je trčala na ljetnom odmoru, na otoku Silbi. Tada je također bila operirana ali je već nakon nekoliko dana hodala pomoću štaka.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) Salma Hayek (Foto: Instagram) +5 Salma Hayek (Foto: Instagram) Celebrity Vatrena 53-godišnja latina pokazala zbog čega ju desetljećima smatraju seks-simbolom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene