Sretna i zaljubljena!

Madonnina kći izrasla je u zgodnu ženu koju paparazzi slijede u stopu, pogotovo kad su maleni kostimi u pitanju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lourdes Leon snimljena je na egzotičnom odmoru u meksičkom gradu Tulumu, koji je trenutačno jedna od omiljenih destinacija svjetskih zvijezda.

Mlada Lourdes Leon krenula je glazbenim stopama svoje majke koju nazivaju kraljicom popa, legendarne Madonne, a čini se kako joj ni oskudne odjevne kombinacije nisu strane i vodi se onim što manje, to bolje. 

Pogledaj i ovo Lourdes Leon - 2 kopija slavne mame Odrasla je pod povećalom javnosti i godinama trpjela pogrdne nadimke, a danas pažnju krade u razgolićenim izdanjima!

Barem tako pokazuju najnovije fotografije 24-godišnjakinje na kojima je snimljena na plaži u meksičkom Tulumu, u vjerojatno jednom od najoskudnijih modela badića u kojima je pokazala svoju vitku figuru.

S njom je bio i dečko Jonathan Puglia, koji je jedva skidao ruke s nje dok su uživali u ispijanju osvježavajućih pića i razmjenjivali nježnosti na ležaljci, ne obazirući se na znatiželjne poglede drugih ljudi na plaži.

Par je zajedno četiri godine, ali prema najnovijim pisanjima stranih medija, Madonna se i dalje upliće u njihov odnos i zabrinuta je za kćer.

"Stalno je zove telefonom i ispituje ju kako stoje stvari među njima. Želi znati hoće li se zaručiti i želi da izlaze s njom i njezinim dečkom Ahlamalikom Williamsom. Jako je intenzivna što se tiče uloge majke, a Lourdes iako cijeni njezinu zabrinutost, smatra da ponekad malo pretjeruje", izjavio je njima blizak izvor za magazin OK!.

Lourdes je najstarije Madonnino dijete, a ima petero braće i sestara, od kojih je četvero posvojeno, dok je jedino još Rocco Madonnin biološki sin, kojeg je dobila s Guyem Ritchiejem.

Često privlači pažnju medija i javnosti svojim modnim odabirima i stavovima poput onog o nedepiliranju kao i njezina majka, a nekoliko je puta šokirala ponašanjem u situacijama kada je uhvaćena nakon konzumiranja koje čašice previše i kada je jedva stajala na nogama.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) +6 Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nikad ljepša Angelina zbog velikog intervjua pokazala je djelić raskošnog doma i otkrila nepoznate obiteljske detalje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene