Šetnja crvenim tepihom

Spike Lee odao počast tragično preminulom Kobeu Bryantu, uoči dodjele susreli se s problemima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uoči dodjele najprestižnije filmske nagrade Oscar na crvenom tepihu pojavili su se manji problemi zbog loših vremenskih uvjeta. U pomoć su pristigli i vatrogasci, ali sve je to ostalo u sjeni još jednog spaktakla kakav samo najjača svjetska filmska industrija zna prirediti.

Najvažniju večer u Hollywoodu, dodjelu filmske nagrade Oscar, malo tko želi propustiti, od gledatelja do zvijezda,

Pogledaj i ovo John Cena hit-trenutak! Potpuno gol glumac napravio pomutnju na dodjeli Oscara, ključni dio sakrio je samo omotnicom, a evo što se dogodilo kad ju je morao otvoriti!

Zanimljivo je postalo već uoči same 92. dodjele koja se standardno održala u Dolby Theatreu u Los Angelesu kada su crvenim tepihom počele pristizati prve zvijezde, među kojima su bile Lily Aldridge, America Ferrera, Laura Dern, Regina King te osebujni glumac Billy Porter koji je ponovno oduševio dolaskom u raskošnoj haljini, baš kao i prošle godine.

Na crvenom tepihu bio je i poznati redatelj Spike Lee, koji je kreacijom odao počast tragično preminuloj NBA legendi Kobeu Bryantu ljubičasto-žutim sakoom s njegovim brojem dresa u LA Lakersima, 24.

Tepihom je prošetala i prošlogodišnja dobitnica Oscara za najbolju žensku ulogu u filmu "Miljenica", Olivia Colman, koja je svoju kratku, smeđu kosu obojila u pepeljasto plavu.

Haljinom s dubokim dekolteom oduševila je 64-godišnja glumica Geena Davis, a glazbena senzacija Billie Eilish stigla je u svom prepoznatljivom stilu.

Zasjala je i glumica Rebel Wilson, koja se prvi put službeno pohvalila drastičnim gubitkom kilograma te izgleda bolje no ikad.

No prije početka same dodjele počeli su problemi.

Naime, počelo je jako nevrijeme s kišom, pa je dio crvenog tepiha bio poplavljen, a prokišnjavali su i neki šatori. U pomoć su morali uskočiti i vatrogasci.

Strani mediji odmah su se raspisali i o potencijalnim problemima s kojima bi se mogle susresti glavne zvijezde uoči dodjele, posebno dame s haljinama i frizurama, s obzirom na nepovoljne vremenske uvjete.

Nevrijeme je u radu omelo i brojne fotografe i snimatelje. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene