prava je atrakcija!

Zaludila je najseksi muškarca na svijetu, a zanosnom figurom mami uzdahe gdje god se pojavi, pogotovo kada zaboravi grudnjak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lori Harvey plijenila je poglede u Beverly Hillsu u uskoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak.

Manekenka i bivša jahačica Lori Harvey zbog zanosne figure pješčanog sata prava je atrakcija na Instagramu, a mami uzdahe i gdje god se pojavi.

Pogledaj i ovo Michael B. Jordan (Foto: Profimedia) OTEO TITULU LEGENDU Ispod ovog odijela krije se najseksepilniji muškarac 2020. godine, njegov su identitet krili do zadnjeg trenutka

Očito svjesna svojih ženstvenih aduta, uvijek pomno bira odjeću koja ih ističe, pa čak i kada obavlja svakodnevne zadatke, a paparazzi je zbog toga prate u stopa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lori Harvey (@loriharvey)

Tako im sada uspjela promaknuti ni tijekom šopinga u Beverly Hillsu, iako se pokušala sakriti ispod maske i golemih sunčanih naočala. Za tu je prigodu odabrala pripijenu plavu haljinu ispod koje nije nosila grudnjak, a u ovom izdanju nikako nije mogla proći nezamijećeno.

Lori je proslavila i veza s najseksi muškarcem 2020. godine prema izboru časopisa People, glumcem Michaelom B. Jordanom, koji je najpoznatiji po ulogama u filmovima "Creed" i "Crna Pantera".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Michael B. Jordan (@michaelbjordan)

Par je od 2020. godine i nije poznato kako su se upoznali, jer su oboje tajnoviti oko svoje toga, no u siječnju 2021. vezu su potvrdili i na Instagramu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: Getty Images) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) +3 Harrison Ford i Calista Flockhart (Foto: AFP) Celebrity Indiana Jones stigao u Hrvatsku s 22 godine mlađom glumicom i njihovim sinom, pokušali su se sakriti, no nisu uspjeli izbjeći fotografe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene