Legenda je u Splitu!

Razveo se nakon 18 godina braka i troje djece, a onda je sreću našao s atraktivnom Kubankom s kojom sada odmara u Hrvatskoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Michael Jordan stigao je u Hrvatsku sa suprugom Yvette Prieto s kojom je u braku od 2013. godine i zajedno imaju blizanke.

Košarkaška legenda Michael Jordan stigao je u Split i svojim dolaskom izazvao veliku euforiju.

Pogledaj i ovo showbuzz Tata Jordan Blizanke stigle na svijet!

Po dolasku u začnu luku Resnik, gdje je sletio privatni zrakoplovom, Michael se na splitskoj zapadnoj obali ukrcao na luksuznu jahtu O'Pari čiji tjedni najam stoji nevjerojatnih milijun eura i ima bazen, jacuzzi, heliodrom, teretanu te desetak soba, a posada broji preko 20 ljudi.

Društvo na odmoru pravi mu supruga Yvette Prieto s kojom je u braku od 2013. godine i zajedno imaju sedmogodišnje blizanke Ysabel i Victoriju.

Michaelu je ovo drugi brak, a prvi put se oženio 1989. godina za tri godine stariju manekenku Juanitu Vanoy, a par se rastao nakon 18 godina braka 2006., a ponovno je našao ljubavnu sreću sa 16 godina mlađom Kubankom

Upoznao ju je nakon košarkaške utakmice 1985. godine preko zajedničkog prijatelja, a zaprosio ju na Silvestrovo 1987. Svoje prvo dijete, sina Jeffreya, dobili su 1988. godine, a vjenčali su se 10 mjeseci nakon njegova rođenja u Las Vegasu. Par je 1990. godine dobio sina Marcusa, a 1992. na svijet je stigla kćerkica kći Jasmine.

Iako su svoj privatni život čuvali daleko od očiju javnosti, činilo se kao da im u braku cvjetaju ruže na Juanita prvi je u siječnju 2002. godine podnijela zahtjev za razvod, koji je nakon mjesec dana ipak povukla. Ipak, pa se 26. prosinca 2006. razveo zbog nepomirljivih razlika, a Juanita je, navodno, nakon razvoda braka dobila oko 168 milijuna dolara. Bivši supružnici su nakon 18 godina braka ostali u dobrim odnosima zbog djece.

Dvije godine nakon skupog razvoda Jordan je u noćnom klubu upoznao 16 godina mlađu Kubanku Yvette Prieto koja je prije njega bila u vezi s bratom pjevača Enriquea Iglesiasa, Juliom Iglesiasom Jr.-om.

Nakon pet godina veze vjenčali su se na Floridi, a na svoje spektakularno vjenčanje potrošili su oko 10 milijuna dolara. Yvette je 2014. godine na svijet donijela blizanke Ysabel i Victoriju,a sa suprugom i kćerima zadnjih godina živi na raskošnu imanju u Floridi.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) Russell Crowe (Foto: Profimedia) +2 Russell Crowe (Foto: AFP) Nekad i sad Rijetko tko prepoznaje muškarca za kojim su nekad žene uzdisale, a njega nije briga jer uživa s 26 godina mlađom koja liči na njegovu bivšu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene