Još jedna posebna priča

Saračević se u svoju 28 godina mlađu suprugu zaljubio na prvi pogled, a vjenčali su se u tajnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zlatko Saračević iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Korneliju Hrgotu, s kojom se oženio 2014. godine u krugu najbližih.

Hrvatski sport u nedjelju navečer potresla je tužna vijest o smrti legende hrvatskog rukometa Zlatka Saračevića u 60. godini života.

Treneru Podravka Vegete pozlilo je nakon što je njegov klub na domaćem terenu pobijedio zagrebačku Lokomotivu i hitno je prevezen u bolnicu, no liječnici ga, nažalost, nisu uspjeli spasiti.

Iza sebe je ostavio neutješnu suprugu Korneliju Hrgotu, s kojom se u tajnosti oženio u kolovozu 2014. godine nakon dugogodišnje veze.

Na vječnu ljubav zakleli su se pred 50-ak najbližih, uključujući rukometaše Slavka Golužu, Božidara Jovića, Marija Kelentrića i Senjanina Maglajlija.

Bez velike pompe par se s obitelji i prijateljima okupio pred crkvom Svetog Križa u zagrebačkom naselju Siget, gdje su uplovili u bračnu luku. Saračević je ulogu kuma povjerio još jednom zlatnom reprezentativcu, Božidaru Joviću, a svadbeno slavlje nastavilo se u poznatom zagrebačkom hotelu.

"Pa uzbuđenje je normalno, kao i pred svako vjenčanje, međutim odlučili smo da bude malo vjenčanje, u krugu najboljih prijatelja, i da bude jedna vrsta tuluma, partyja", rekao je nakon vjenčanja Zlatko za IN magazin.

Proslavljenom rukometašu to je bio drugi brak. Korneliju, koja je od njega mlađa 28 godine, upoznao je u Zadru, gdje je svojevremeno otvorio noćni klub u koji se ona prijavila za posao. Ljubav je planula na prvi pogled, a odluka o braku, pričali su tada njegovi kolege i prijatelji, odavno se očekivala.

"Pričamo svaki dan, ali nije bio nervozan, to je ipak čovjek koji ima životnog iskustva, tako da nije problem. Bio je smiren i ovo je jedan lijep događaj za sve nas", rekao je Mario Kelentrić ekipi IN magazina nakon Zlatkova i Kornelijina vjenčanja.

Par se 2018. godine preselio u Koprivnicu nakon što je Zlatko preuzeo trenersku ulogu u Podravka Vegeti.

"Kad se baviš ovim poslom, to je normalno. Navikli smo, ali ona je tu najveća žrtva. Bili smo u Zagrebu, gdje je Kornelija imala svoj posao i svoj stil života. Onda je to morala prekinuti jer smo selili u Dubrovnik. Našla je posao u Dubrovniku i taman kad smo tamo sve namjestili, morali smo se zbog mog posla vratiti u Zagreb. Nakon pola godine u Zagrebu ponovno je morala dati otkaz zbog mene", ispričao je jednom prilikom Zlatko za Drava.info.

"Onako je kako si napraviš. Brzo sam i u Koprivnici pronašla posao, no dosta sam sama. Srećom, našla sam krug ljudi s kojima se družim, a i grad je malen i lijep pa često šećem s Forestom", rekla je na to Kornelija ukazujući na njihova kućnog ljubimca, psića Foresta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene