hrvatska meghan markle

Ova brineta je osvojila srce samozatajnog Dominika Livakovića, odala čime ju je očarao vratar koji skriva privatni život od javnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dominik Livaković i Helena Matić su u vezi od ljeta 2017., a ona je otkrila da su na početku bili prijatelji.

Helena Matić (27) uživa u Zadru dok se njezin dragi, vratar naše reprezentacije Dominik Livaković (26) priprema za sljedeću utakmicu sa Škotskom na Europskom prvenstvu. 

Lijepa klizačica, koja je na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji privukla puno pažnje domaćih medija i prozvali su je hrvatskom Meghan Markle, pozirala je u bijeloj košulji-haljini i sa šeširom na glavi. Uslijedili su brojni komplimenti za Helenu koju na Instagramu prati više od 11.000 ljudi.

"Divna si", "Zgodna", "Najljepša na svijetu", "Wow", napisali su. Matić, koja odmara u rodnom gradu svog dečka Dominika, započela je ljubavnu vezu s njim u ljeto 2017. i često dijeli njihove zajedničke fotografije. 

Nogometaš također objavljuje na svom Instagram profilu slike na kojima je s Helenom, no ne govori o privatnom životu. Zato je zanosna Zagrepčanka otkrila neke detalje o njihovoj vezi. 

"Mogli bismo reći da je prvi korak napravio Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji, pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled", rekla je jednom za Novu TV. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Matić (@helenamatic)

Svojedobno je odala Helena, koja živi s nogometašem u stanu u Zagrebu, i čime ju je Livaković osvojio. "Dominik me posebno očarao duhovitošću, pogotovo zbog toga što je 'na prvu' povučen, ne govori puno i zaista nisam očekivala da je toliko duhovit", rekla je za Jutarnji list

Helena je u listopadu prošle godine diplomirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu. "Obrana diplomskog u doba korone", napisala je na Instagramu pokraj fotografije na kojoj sjedi uz laptop. 

Njezinim uspjehom se pohvalio tada i Dominik te podijelio njenu fotografiju na Instagramu storyju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Matić (@helenamatic)

Zanimljivo je da je nedavno Helenu spomenuo i britanski The Sun dok je pisao prije utakmice Hrvatske i Engleske o ljepšim polovicama naših nogometaša. Napisali su za nju kako je ona klizačica koju su špijunirali 2018. godine na svjetskom prvenstvu u Rusiji.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić i Žanamari Lidija Bačić Lille i Žanamari Perčić Lidija Bačić Lidija Bačić +0 Lidija Bačić Celebrity Najnovija golišava fotka Lidije Bačić izazvala burnu raspravu na Instagramu, jednima se sviđa, drugi kažu da je ovo stvarno previše!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene