romantični nogometaš

Dinamov junak Oršić oženio se svojom srednjoškolskom ljubavi te s njom ima dva sina, a zaprosio ju je na drugom kraju svijeta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mislav Oršić i njegova supruga Suzana zajedno su već 13 godina, a upoznali su se u srednjoj školi.

Nogometaš Mislav Oršić s tri gola protiv Tottenhama odveo je Dinamo u četvrtfinale Europske lige i postao heroj utakmice koja se u četvrtak navečer odigrala na zagrebačkom Maksimiru.

Pogledaj i ovo Majda Burić privukla pozornost Naša saborska zastupnica privukla pozornost onim što je nosila u ruci na sjednici, sve će vam biti jasno kad vidite fotografiju

Dinamovca u nogometnoj karijeri vjerno podržava njegova supruga Suzana, s kojom se oženio 2018., nakon deset godina veze. Vjenčali su se u stenjevečkoj župnoj crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije, a na svadbi im je bilo 250 uzvanika i pjevala im je Ivana Marić. Suzana je Mislavova srednjoškolska ljubav i zajedno imaju dva sina. 

Prvi sin Manuel rodio se šest mjeseci prije nego što su uplovili u bračnu luku pa su na vjenčanju obavili i njegovo krštenje. Drugog sina dobili su u veljači ove godine, a nogometaš je prisustvovao porođaju.

Mislav je Suzanu zaprosio u dalekoj Koreji, gdje su živjeli dok je on igrao za nogometni klub Jeonnam.

"Koreja je odigrala bitnu ulogu u našim životima, tamo sam zaprosio suprugu, tamo smo začeli sina i moram reći da nam je na kraju život u Koreji bio odličan", kazao je nogometaš za za Večernji list. U Zagreb su se vratili uoči sinova rođenja.

Iako su zajedno već 13 godina, ako je suditi prema njegovim objavama na Instagramu, još su zaljubljeni kao prvog dana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @orsic99

"Kad imamo jedno drugo, imamo sve", napisao je romantični nogometaš pored jedne od nedavnih fotki sa suprugom. Suzana je svoj profil na Instagramu zaključala, no zato Mislav redovito na svojem dijeli njihove zajedničke te fotografije s njihovim sinovima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene