Turbulentan odnos

Zaljubila se u njega kad je imala samo 18, zatrudnjela je dok su se razvodili, a sad tvrde da je njihov kraj poslije 16 godina konačan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Megan Fox i Brian Austin Green upoznali su se 2004. na setu serije "Hope and Faith", a glumica je svojedobno rekla da ju je odmah privukao.

Glumački par Megan Fox (34) i Brian Austin Green (47) potvrdio je da je došao kraj njihovom 10-godišnjem braku, no dio javnosti to nije šokiralo s obzirom na njihov turbulentan odnos. 

Pogledaj i ovo Brian Austin Green i Sharna Burgess - 1 Ludo zaljubljeni! Bivši suprug jedne od najljepših žena na svijetu sreću je pronašao s plesačicom s kojom će uskoro dobiti dijete

Megan i Brian su bili u vezi prije nego što su se vjenčali 2010., a pet godina kasnije su objavili da su prekinuli. Prošlo je osam mjeseci i glumica je iznenadila viješću da je trudna. Nagađalo se tko je otac djeteta i Fox je uskoro otkrila da je riječ o Brianu. 

Glumica, koju često svrstavaju među najseksi žene na svijetu, pomirila se s nekadašnjom zvijezdom serije "Beverly Hills". Povukla je zahtjev za razvodom, no par je očito odustao od zajedničke budućnosti objavivši 18. svibnja da se rastaju. 

Inače, Megan je upoznala Briana kada je gostovao u seriji "Hope and Faith" 2004. Glumica je kasnije priznala da je čim ga je vidjela, pomislila kako je jako zgodan i poželjela ga je bolje upoznati. 

"Svi su se okupili oko monitora kako bi gledali snimku scena, a on je slučajno rukom dodirnuo moju nogu. Osjetila sam električne šokove kako prolaze mojim tijelom, pa sam pomislila da to očito nešto znači", otkrila je Fox kako je odmah osjetila kemiju s njim. 

Uskoro su se zaljubili jedno u drugo, a javnost ih je napadala zbog njihove razlike u dobi od 13 godina. "Kada pričam o svom mužu, osjetim kako ljudi okreću očima. To je kao da imaš 16 godina i naručiš martini, a konobar te pita: 'Misliš da sam glup?'. Oni ne mogu shvatiti da sam dovoljno odrasla da budem u braku", rekla je svojedobno glumica. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ad #fredericks_hollywood #flauntfredericks

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

 

Par se trudio ne zamarati negativnim komentarima, a čak su razmišljali o obnavljanju zavjeta nakon što su se vjenčali 2010. "Nisam mislila da me privlači tako nešto dok nisam upoznala Briana. Jako je senzibilan i emocionalan. Po horoskopu je rak, pa jako mari za osjećaje i plače dosta. On to želi, pa bih to mogla i napraviti za njega", ispričala je Fox. 

"Ja sam sretan čovjek", rekao je tada Green govoreći o supruzi. Par je otišao na medeni mjesec na Havaje gdje su uživali izmjenjujući nježnosti u moru, a i fotografirajući se s dupinima, iako Brian nije ljubitelj morskih životinja. 

Glumac je iznenadio suprugu i s putovanjem na ranč s divljim mačkama u Nevadi gdje je Megan hranila tigrića mlijekom. "Ne mogu zamisliti život bez njega. Više smo posvećeni jedno drugom nego ikada. Volim ga više nego na početku", govorila je Megan o svojim emocijama 2010. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you for donating your DNA to the shared dream of birthing our own colony of teen heart throbs. #mcm #colonymission

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

Pet godina kasnije Megan je podnijela zahtjev za razvodom zbog nepomirljivih razlika. No, u travnju 2016. procurila je informacija da je glumica trudna i nagađalo se o ocu djeteta. Ona se šalila s time, pa je na Instagramu napisala pokraj fotografija Shia LeBeoufa, s kojim je glumila u filmu "Transformeri", Willa Arnetta i Jake Johnsona da nisu tate njezinog bebe. Uskoro je objavila da je Brian otac. 

Dva mjeseca kasnije par se pomirio, a u kolovozu im se rodio treći sin Journey River. Od ranije imaju Noaha i Bodhija. Megan je priznala da nijedno dijete nije planirala, a i da će joj se tijelo raspasti ako još jednom rodi. 

"Jako je stresno, stalno se svađaju. Ne smijem imati vilice blizu njih jer ih mogu iskoristiti kao oružje", otkrila je. Green je 2017. progovorio o njihovom braku. "Brak je težak. Mislim da svatko treba raditi na njemu. Kada si dugo u vezi i braku kao mi i još imaš djecu, trebaš ići dan po dan", rekao je. 

No čini se da ipak nije išlo. Brian je viđen više puta bez vjenčanog prstena, a prošlog mjeseca se počelo nagađati o njihovom razvodu. Njihovi prijatelji su ispričali da se par dogovara oko provođenja vremena sa sinovima. Ubrzo su Megan i Brian potvrdili da se razvode. 

   

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene