Ima pik na njih!

Tko je ljepotica koja je osvojila devet godina mlađu zvijezdu Formule 1? Čini se da vozače posebno obožava!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ljubavna priča Maxa Verstappena i Kelly Piquet počela je 2020. godine i glavne su zvijezde svih utrka Formule 1.

Nizozemac Max Verstappen jedan je od najboljih vozača Formule 1 današnjice i gorki suparnik Lewisa Hamiltona, a u njegovoj uspješnoj vozačkoj karijeri najveću mu podršku pruža brazilska manekenka Kelly Piquet, koja se donekle smatra i poznatim licem na stazi.

33-godišnja Kelly je inače kći trostrukog svjetskog prvaka Formule 1 Nelsona Piqueta, a prije Maxa tri je godine bila u vezi s vozačem Daniilom Kvyatom, s kojim dijeli dvogodišnju kćer Penelope.

Kelly je od 24-godišnjeg Maxa starija devet godina, a veći je dio djetinjstva provela živeći na jugu Francuske prije nego što se obitelj preselila u Brazil kada je imala 12 godina.

Tri godine kasnije vratila se u Francusku i tamo živjela još godinu dana prije nego što se preselila u Englesku kako bi studirala, nakon čega se vratila u Brazil. Nije prošlo puno vremena prije nego što se preselila u SAD, gdje je pohađala Marymount Manhattan College u New Yorku i diplomirala međunarodne odnose.

Za vrijeme studija stažirala je u jednoj modnoj kompaniji, radila je i za Vogue, Bergdorf Goodman, PR agenciju KCD te je bila kolumnistica časopisa Marie Claire, a svoju ljubav prema utrkama nikada nije krila.

"Odrastajući u ovom svijetu i izbliza gledajući što je potrebno da netko dosegne tako visoku razinu, utrke mogu povezati samo sa strašću, ustrajnošću, predanošću, disciplinom i adrenalinom", izjavila je u jednom razgovoru za časopis Glamour Russia.

A osim utrka, Kelly očito voli i vozače Formule 1. S Daniilom Kvyatom bila je od siječnja 2017. pa do prosinca 2019. godine, nakon čega se zaljubila u Maxa.

Vijest da su zajedno objavio je on sam na društvenim mrežama za doček 2021. godine, podijelivši njihovu romantičnu fotografiju s plaže u Brazilu, no vjeruje se da su u vezi od listopada 2020. godine.

Objavljujući vijest na internetu, Max je napisao: "Sretna Nova godina svima. Učinimo 2021. godinu pamtljivom na mnogo načina. Želim vam svima uspjeh, ljubav i sreću kao što sam ja pronašao svoju", napisao je tada Max.

"Ljubav je ono što pokreće svijet. Sretna nova godina i puno ljubavi", dodala je Kelly.

Kelly je inače poznato lice na stazama Formule 1 jer je vodila poslove odnosa s javnošću te kao strateg društvenih medija i kreator sadržaja.

Na njezinu je profilu na Instagramu prati 500 tisuća ljudi i s njima dijeli svoju svakodnevicu, a najviše pažnje privlači seksepilnim izdanjima, za koje dobiva najviše lajkova i komentara.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Baniček Ema Baniček Ema Baniček Ema Baniček +2 Ema Baniček Celebrity Ema iz MasterChefa odlazi bogatija za novo iskustvo, ali i više od toga: "Ljubav se rodila, ona lijepa, nezaboravna"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene