Ljubav jača od kritika

Slavni snagator ne odvaja se od 39 godina mlađe zaručnice koju uspoređuju s njegovom kćeri i ne mari za zle jezike

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dolph Lundgren je prije godinu dana zaprosio 39 godina mlađu Emma Krokdal, a iako su im zli jezici predviđali kratak vijek, čini se da je njihova ljubav sve jača.

Slavni švedski glumac i majstor borilačkih vještina Dolph Lundgren (64) i njegova 39 godina mlađa zaručnica, osobna trenerica Emma Krokdal, od početka veze na meti su kritika koje uspješno ignoriraju.

Pogledaj i ovo showbuzz Vršnjakinja je njegove kćeri Zaprosio ju je unatoč razlici od 39 godina i svi su predviđali brzi kraj te ljubav, ali oni su u sedmom nebu, čak i odjeću usklađuju

Poznati snagator mlađahnu osobnu trenericu upoznao je u teretani, a ona nije imala pojma tko je on i jednom je prilikom priznala da ga je morala guglati. Brzo su se zaljubili, a iako su, zbog velike razlike u godinama, mnogi mislili da će njihova ljubav biti kratkog vijeka, Dolph je prošle godine kleknuo pred Emmu i čini se da je njihova ljubav samo sve jača.

No iako prkose stereotipima, njihove zajedničke fotke na društvenim mrežama često nailaze na negativne komentare u kojima Dolpha nazivaju djedom svoje zaručnice, a Emmu uspoređuju s njegovom starijom kćeri Idom koja je i njezina vršnjakinja. Koliko su zaista slične, možete pogledati u našoj galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dolph Lundgren (@dolphlundgren)

Par zajedno trenira, a vidljivo je da je Dolph i u 65. godini u odličnoj formi kao na početku glumačke karijere.

Šveđanin često dobiva komplimente obožavatelja da se nije puno promijenio od prvog filma koji ga je proslavio, "Pogled na ubojstvo" iz 1985. Javnost ga je primijetila te iste godine kad se uz Sylvestera Stallonea pojavio i u akcijskom hitu "Rocky IV", za koji je morao proći audiciju koja je trajala devet mjeseci.

Lundgren se osim glume bavi i režijom, a završio je školovanje za kemijskog inženjera i tehnologa te je vrsni majstor borilačkih vještina koje su ga proslavile. Pripadnik je starije generacije filmskih akcijskih junaka iz 80-ih i prve polovice 90-ih od kojih su najpoznatiji Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger i Bruce Willis.

Inače, glumac se ženio dva puta, a s prvom suprugom Peri Momm bio je u braku samo od 1991. do 1992. Druga žena bila mu je modna dizajnerica Anette Qviberg, od koje se razveo 2011. nakon 17 godina braka, a s njom je dobio kćeri Idu i Gretu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) +3 David Beckham i Harper (Foto: Instagram) Celebrity Beckham izazvao zgražanje zbog nove obiteljske snimke, evo što je to svima zasmetalo: "Malo je prevelika za ovako nešto"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene