kliknuli u erotskom trileru

Ova ljepotica glavna je tema jer je osvojila problematičnog glumca, a ranije je bila s njegovim prijateljem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ben Affleck i Ana de Armas zaljubili su se na setu erotskog trilera "Deep Water" u kojem su glumili supružnike.

Oskarovac Ben Affleck (47) posljednjih godina je vodio borbu s ovisnošću o alkoholu i odugovlačio brakorazvodnu parnicu sa suprugom Jennifer Garner (47). No sad je sve to iza njega jer je glumac ludo zaljubljen 16 godina mlađu kolegicu Anu de Armas

Pogledaj i ovo showbuzz neprepoznatljiv je! Promijenio imidž nedugo nakon što je isto učinila njegova mlađahna bivša koja mu je slomila srce

Kemija između novopečenog para se rodila prošle godine na snimanju erotskog trilera "Deep Water" u kojem su utjelovili supružnike. Ana, koja igra u najnovijem filmu o Jamesu Bondu "No time to die", često se nalazi na listama najzgodnijih svjetskih glumica. 

No nedavno je privlačila pažnju bliskim susretom s holivudskim miljenikom žena Bradleyjem Cooperom (45) na dodjeli Oscara u Los Angelesu. Naime, američki mediji su pisali kako je kemija između Ane i Bradleyja, koji je nedavno prekinuo s manekenkom Irinom Shayk, očita. To se moglo primijetiti i na fotografijama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@voguespain

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

Inače, Bradley i Ana se poznaju od 2016. kada su skupa snimali film "War Dogs". Dok se američki mediji pisali da je Armas osvojila Coopera, pojavila su se šuškanja kako je u vezi s drugim kolegom, Affleckom. 

Ipak, otkad se Ana i Ben ne skrivaju i često su viđeni skupa kako izmjenjuju nježnosti, postalo je jasno da se s Bradleyjem zbližila jer je dobar prijatelj njezinog dečka.

Cooper je, kako pišu strani mediji, puno pomogao Afflecku u borbi s alkoholizmom. Poznato je da je i Brad Pitt riješio svoj problem s alkoholom zbog Bradleyja koji mu je dugogodišnji prijatelj. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Islamović (Facebook) Alen Islamović među lješnjacima (Foto: Dnevnik.hr) +0 Alen Islamović, Željko Bebek, Tifa (FOTO: Damir Spehar/PIXSELL) Celebrity Rakitić se pohvalio zadivljujućim akrobacijama s atraktivnom suprugom, pogledajte kako se oni bore protiv virusa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene