kliknuli u erotskom trileru

Ova ljepotica glavna je tema jer je osvojila problematičnog glumca, a ranije je bila s njegovim prijateljem

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ben Affleck i Ana de Armas zaljubili su se na setu erotskog trilera "Deep Water" u kojem su glumili supružnike.

Oskarovac Ben Affleck (47) posljednjih godina je vodio borbu s ovisnošću o alkoholu i odugovlačio brakorazvodnu parnicu sa suprugom Jennifer Garner (47). No sad je sve to iza njega jer je glumac ludo zaljubljen 16 godina mlađu kolegicu Anu de Armas

Pogledaj i ovo Ben Affleck, Jennifer Lopez Kako mu stoji? Ben Affleck odrekao se svog zaštitnog znaka i pokazao veliku promjenu, ovim potezom zasjenio je čak i svoju dragu Jennifer!

Kemija između novopečenog para se rodila prošle godine na snimanju erotskog trilera "Deep Water" u kojem su utjelovili supružnike. Ana, koja igra u najnovijem filmu o Jamesu Bondu "No time to die", često se nalazi na listama najzgodnijih svjetskih glumica. 

No nedavno je privlačila pažnju bliskim susretom s holivudskim miljenikom žena Bradleyjem Cooperom (45) na dodjeli Oscara u Los Angelesu. Naime, američki mediji su pisali kako je kemija između Ane i Bradleyja, koji je nedavno prekinuo s manekenkom Irinom Shayk, očita. To se moglo primijetiti i na fotografijama. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@voguespain

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

Inače, Bradley i Ana se poznaju od 2016. kada su skupa snimali film "War Dogs". Dok se američki mediji pisali da je Armas osvojila Coopera, pojavila su se šuškanja kako je u vezi s drugim kolegom, Affleckom. 

Ipak, otkad se Ana i Ben ne skrivaju i često su viđeni skupa kako izmjenjuju nježnosti, postalo je jasno da se s Bradleyjem zbližila jer je dobar prijatelj njezinog dečka.

Cooper je, kako pišu strani mediji, puno pomogao Afflecku u borbi s alkoholizmom. Poznato je da je i Brad Pitt riješio svoj problem s alkoholom zbog Bradleyja koji mu je dugogodišnji prijatelj. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Islamović (Facebook) Alen Islamović među lješnjacima (Foto: Dnevnik.hr) +0 Alen Islamović, Željko Bebek, Tifa (FOTO: Damir Spehar/PIXSELL) Celebrity Rakitić se pohvalio zadivljujućim akrobacijama s atraktivnom suprugom, pogledajte kako se oni bore protiv virusa!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene