Strastveni poljupci

Njihova ljubav ne jenjava ni godinu dana od početka veze, fotke govore više od riječi

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Camila Cabello i njezin dečko Shawn Mendes trenutačno se nalaze u Miamiju.

Pop-zvijezda Camila Cabello i pjevač Shawn Mendes u vezi su gotovo godinu dana, a njihova strast i dalje ne jenjava. Fotografi su mladi par uhvatili dok su razmjenjivali strastvene poljupce. 

Pogledaj i ovo Camila Cabello i Shawn Mendes Stara ljubav zaborava nema! Ovih dana povezivalo ga se s 27 godina starijom liječnicom, no susret s bivšom i strastveni poljubac mogli bi sve poremetiti!

Pjevačica i pjevač bili su odjeveni ležerno, a usput su uživali u ispijanju kave.

Mendes je prije nekoliko dana objavio kako je preko svoje zaklade donirao 175.000 dolara za pomoć borbi protiv koronavirusa, a o pandemiji se oglasila i Cabello.

"Nadam se da ste svi na sigurnom i da se čuvate. Kako bismo zaštitili svoje plesače i čitavu ekipu, moramo odgoditi turneju jer trenutačno zbog mjera opreza ne možemo imati ni probe. Mislim da je to odgovoran način trenutačno. Jako mi je žao jer smo vam pripremali zaista nešto odlično, ali obećavam vam da će biti prilike i za to. Hvala vam što me pratite, šaljem vam puno ljubavi i vidimo se čim prođe opasnost", napisala je pjevačica na svom profilu na Instagramu.

Zbog koronavirusa su odgođene brojne svjetske turneje, a zvijezde se nadaju kako će se pandemija uskoro smiriti te će moći nastaviti sa svojim poslovima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene