A bila je i bosa

U potpuno prozirnoj haljini pokazala je svoje obline: Jednima je ovo previše, a drugi pozdravljaju njezinu neopterećenost!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lizzo se pobrinula da o njezinom dolasku na rođendan kolegice pričaju baš svi.

Pjevačica Lizzo već je odavno dokazala da ju zlobni komentari nimalo ne zamaraju, a svakim novim pojavljivanjem to i dokaže. 33-godišnja glazbena senzacija koja je ponosna na svoje tijelo prije nekoliko se dana pojavila na proslavi 29. rođendana kolegice Cardi B., a pobrinula se da njezin dolazak svi zabilježe.

Pogledaj i ovo Marko Braić - 1 ''Što zračimo, to privlačimo'' Izjava Nives Celzijus o poznatoj ženi raskošnih oblina: ''Ja želim tu guzu i guzne mišiće''

Lizzo je na sebi imala potpuno prozirnu ljubičastu haljinu, ispod koje je imala samo tange iste boje. Nije čak imala ni cipele, a do tuluma je prošetala bosa. Pjevačica nije ni trepnula dok su je svi fotkali, a sudeći po njezinu ponašanju, objeručke je prihvatila svu pažnju koju je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Pravim imenom Melissa Viviane Jefferson, slavna pjevačica nerijetko ističe kako nema nikakvih kompleksa kada je u pitanju višak kilograma. Upravo suprotno! Naime, Lizzo je već godinama velika inspiracija ženama diljem svijeta zbog samopouzdanja kojeg za neke kritičare ima i previše.

Njezin profil na Instagramu prepun je golišavih fotografija, a Lizzo ne namjerava stati. Iako neki kritičari ističu kako zaista pretjeruje, Lizzo se ne obazire ni na što te uvijek radi ono što ona smatra da je dobro za nju.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo - 4 +0 Petar Grašo i Tonči Huljić Celebrity Petar Grašo fanovima priredio iznenađenje koje u ovo vrijeme nitko nije slutio, a otkrio je i koje su mu tri stvari obilježile godinu!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) +0 Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Celebrity Lijepa glumica pozirala potpuno gola i pokazala deset godina mlađem i poznatom dečku što radi dok on nije kod kuće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene