A bila je i bosa

U potpuno prozirnoj haljini pokazala je svoje obline: Jednima je ovo previše, a drugi pozdravljaju njezinu neopterećenost!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lizzo se pobrinula da o njezinom dolasku na rođendan kolegice pričaju baš svi.

Pjevačica Lizzo već je odavno dokazala da ju zlobni komentari nimalo ne zamaraju, a svakim novim pojavljivanjem to i dokaže. 33-godišnja glazbena senzacija koja je ponosna na svoje tijelo prije nekoliko se dana pojavila na proslavi 29. rođendana kolegice Cardi B., a pobrinula se da njezin dolazak svi zabilježe.

Pogledaj i ovo showbuzz Nije ju briga što ljudi kažu! Ona svoje tijelo jednostavno obožava, a dokaz tome je i opis koji je ostavila pored fotografije koju je objavila

Lizzo je na sebi imala potpuno prozirnu ljubičastu haljinu, ispod koje je imala samo tange iste boje. Nije čak imala ni cipele, a do tuluma je prošetala bosa. Pjevačica nije ni trepnula dok su je svi fotkali, a sudeći po njezinu ponašanju, objeručke je prihvatila svu pažnju koju je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Pravim imenom Melissa Viviane Jefferson, slavna pjevačica nerijetko ističe kako nema nikakvih kompleksa kada je u pitanju višak kilograma. Upravo suprotno! Naime, Lizzo je već godinama velika inspiracija ženama diljem svijeta zbog samopouzdanja kojeg za neke kritičare ima i previše.

Njezin profil na Instagramu prepun je golišavih fotografija, a Lizzo ne namjerava stati. Iako neki kritičari ističu kako zaista pretjeruje, Lizzo se ne obazire ni na što te uvijek radi ono što ona smatra da je dobro za nju.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo - 4 +0 Petar Grašo i Tonči Huljić Celebrity Petar Grašo fanovima priredio iznenađenje koje u ovo vrijeme nitko nije slutio, a otkrio je i koje su mu tri stvari obilježile godinu!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) +0 Olivia Wilde i Jason Sudeikis (Foto: AFP) Celebrity Lijepa glumica pozirala potpuno gola i pokazala deset godina mlađem i poznatom dečku što radi dok on nije kod kuće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene