Nije ju briga što ljudi kažu!

Ona svoje tijelo jednostavno obožava, a dokaz tome je i opis koji je ostavila pored fotografije koju je objavila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lizzo nerijetko ističe kako nema nikakvih kompleksa kada je u pitanju višak kilograma, a to dokazuje svakom novom objavom na društvenim mrežama.

33-godišnja glazbena senzacija Lizzo ne mari za zlobne komentare na račun svog izgleda, a to dokazuje svakim novim pojavljivanjem u javnosti. Protekloga vikenda uživala je na jahti sa svojim prijateljima, a na sebi je imala minijaturni zeleni bikini na leopard uzorak.

Pogledaj i ovo Marko Braić - 1 ''Što zračimo, to privlačimo'' Izjava Nives Celzijus o poznatoj ženi raskošnih oblina: ''Ja želim tu guzu i guzne mišiće''

"Velika ku*** u bikiniju. Tangice su mi se izgubile, možda će ih trebati iščupati poput zubnog konca", napisala je Lizzo u opisu fotografija koje je objavila na Instagramu. Dobila je samo pohvale sa svih strana, a brojni obožavatelji napisali su joj da izgleda sjajno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

Pravim imenom Melissa Viviane Jefferson, slavna pjevačica nerijetko ističe kako nema nikakvih kompleksa kada je u pitanju višak kilograma. Upravo suprotno! Naime, Lizzo je već godinama velika inspiracija ženama diljem svijeta zbog samopouzdanja kojeg za neke kritičare ima i previše.

Njezin profil na Instagramu prepun je golišavih fotografija, a Lizzo ne namjerava stati. Iako neki kritičari ističu kako zaista pretjeruje, Lizzo se ne obazire ni na što te uvijek radi ono što ona smatra da je dobro za nju. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Antonija Dora Pleško - 2 In Magazin: Antonija Dora Pleško - 9 Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) Antonia Dora Pleško (Foto: Instagram) +1 Antonia Dora Pleško (Foto: Anamaria Batur) - 4 Celebrity Splićanka koju su nekad zvali čudom od djeteta sada se zbog uske prozirne haljine našla u malim problemima, no uspjela je ostati dama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene