I njoj je žao

Nekad je bila na listama najljepših glumica, ali danas kad je bez šminke do izražaja dolaze rezultati operacija

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lisa Rinna svojedobno je priznala kako je htjela plastičnim operacijama postići svježi izgled, ali čini se da je postigla suprotno.

Nekadašnja zvijezda sapunice "Melrose Place" Lisa Rinna (56) dok traje pandemija koronavirusa uživa u šetnjama u Los Angelesu s mužem, glumcem Harryjem Hamlinom (68). 

Pogledaj i ovo showbuzz u samoizolaciji je Princ Charles ponovno pozitivan na koronavirus, vijest je potvrdio samo dan nakon što je organizirao druženje od 350 ljudi

Supružnici su se skupa zaputili u prirodu, a pri tome su bili skoro neprepoznatljivi. Naime, oboje su bili u sportskom izdanju s kapama na glavi i sunčanim naočalama, a glumac si je zaštitio i nos. Čini se da par u šetnji nije puno razgovarao jer su oboje imali slušalice u ušima. 

Bivša zvijezda svjetskih poznatih sapunica poput "Melrose Placea" i " Days of Our Lives" trenutno je dio reality showa "Real Housewives of Beverly Hills".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Category is Neon. Serving in @alexperryofficial #RHOBH 💎 April 15 @bravotv 🔫🔫🔫🔫🔫🔫🔫

A post shared by Lisa Rinna (@lisarinna) on

Inače, Lisa je nekad bila na listama najljepših glumica, no kada je bez šminke šokira svojim izgledom nakon što je pretjerala s plastičnim operacijama. Svojedobno je priznala da je pogriješila što je toliko korigirala lice, a izgovor su joj bile njezine prijateljice. 

"To sam radila jer su isto napravile i moje prijateljice. Izgledati svježe je jedna stvar, ali ja izgledam kao čudovište. Uvijek sam govorila da neću dirati lice, ali sam to, nažalost, ipak napravila. Najgori su mi obrazi. U njih sam dala ubrizgati neku smjesu. Tu sam pretjerala, i to jako", ispričala je.

Tvrdila je kako više neće ići na plastične operacije, ali ne namjerava se odreći botoksa. Lisa je smanjila i usne u koje je stavila silikone još 1986., a to je učinila, kako je objasnila, jer više nije mogla biti predmet sprdnje. 

Glumica je prošle godine iskreno progovorila o teškim trenucima sa starijom kćeri Delilah (22), koju ima s mužem Harryjem. Otkrila je kako je njezina kći gotovo umrla od anoreksije. 

"Gledam Ameliju kako ide dva koraka naprijed, jedan natrag. Nije nam lako. Ne može se tu reći 'sada je sve u redu, omogućili smo joj pomoć, prihvatila je bolest i liječila se, sve je to u redu'. To ne ide tako, reći 'sad je gotovo'. Ne, svaki dan je izazov, idemo dan po dan", ispričala je Lisa koja je u braku s Harryjem 23 godine.

Supružnici imaju i kćer Ameliju (19), a upoznali su se 1992. "Lisa je radila u prodavaonici s naočalama i zatvarala je jedne večeri, a ja sam večerao s njezinim šefom. Došla mu je dati ključeve i tako smo se zapravo upoznali i prvi put razgovarali", prisjetio se Hamlin. 

  1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać i Mario Valentić Neda Parmać i Mario Valentić Neda Parmać i Mario Valentić Mario Valentić +5 Mario Valentić Celebrity Neda i Mario odmjerili snage i pokazali znanje: "Sve je to namješteno, ajmo ne upadati u riječ"


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene