Šoping bez grudnjaka

Bila je zvijezda sapunica koje se uvijek rado spominju, a danas žali zbog jedne stvari: ''Izgledam kao čudovište''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lisa Rinna izaziva divljenje svojom vitkom linijom, no njezino je lice druga priča, pogotovo kad je bez šminke.

Glumica Lisa Rinna (56), koju su proslavile sapunice "Melrose Place" i  "Naši najbolji dani", posljednjih godina plijeni pažnju licem na kojem su vidljivi pretjerani zahvati. 

Pogledaj i ovo showbuzz Ljepotica na mamu Kći svima poznate glumice masku nije zaboravila, ali je grudnjak ovoga puta ostavila kod kuće

Lisa je viđena u naselju Bel Air u Los Angelesu kako ide u trgovački centar. Glumica je bila u sportskom izdanju i nosila je tajice, majicu bez rukava, šiltericu, torbicu oko struka te tenisice, a umjesto maske za lice imala je maramu preko usta i nosa. Rinna je izostavila grudnjak iz odjevne kombinacije, pa su joj se nazirale bradavice.

Fotografije možete pogledati OVDJE

Lisa je i ranije izlazila bez grudnjaka u opuštenom izdanju. Glumicu inače hvale zbog njezine vitke linije u 57. godini života, a ona ističe da ju održava fitnesom, a kao tinejdžerka se profesionalno bavila tenisom.

Dok njezina vitkost izaziva divljenje, njezino lice, koje dolazi do izražaja posebno kad nema šminku, iznenađuje. Svojedobno je priznala da je pogriješila što je toliko korigirala lice, a izgovor su joj bile njezine prijateljice.

"To sam radila jer su isto napravile i moje prijateljice. Izgledati svježe je jedna stvar, ali ja izgledam kao čudovište. Uvijek sam govorila da neću dirati lice, ali sam to, nažalost, ipak napravila. Najgori su mi obrazi. U njih sam dala ubrizgati neku smjesu. Tu sam pretjerala, i to jako", ispričala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Après Corona ❤️ cannot wait for this shit to end.

A post shared by Lisa Rinna (@lisarinna) on

Tvrdila je kako više neće ići na plastične operacije, ali ne namjerava se odreći botoksa. Lisa je smanjila i usne u koje je stavila silikone još 1986., a to je učinila, kako je objasnila, jer više nije mogla biti predmet sprdnje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene