slomljena glazbenica

Prvi put u javnosti nakon tragične smrti 27-godišnjeg sina, tuguje s njegovom djevojkom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lisa Marie Presley s obitelji i djevojkom pokojnog sina Benjamina Keougha, Dianom Pintom provodi dane nakon tragedije koja se dogodila u nedjelju.

Lisa Marie Presley (52) dane nakon tragedije provodi u društvu obitelji i djevojke njezinog sina Benjamina Keougha koji je preminuo u prošlu nedjelju. 

Pogledaj i ovo Priscilla Presley, Lisa Marie U 55. godini Preminula kći Elvisa Presleyja, vijest je potvrdila njezina majka: ''Napustila nas je moja ljepotica''

Glazbenica je viđena kako napušta hotel s Dianom Pinto, curom njenog sina te sa svojom kćeri Riley Keough (31). Diana je držala za ruku Lisu koja je prekrila lice sunčanim naočalama i zaštitnom maskom, a bila je obučena u široku odjeću. 

Kako pišu strani mediji, Presley od smrti njezinog sina provodi puno vremena s njegovom djevojkom i jedna drugoj su potpora u ovim teškim trenucima. I ranije su viđene zajedno kako šeću držeći se za ruke noseći crninu. 

Prema pisanju američkih medija, Lisin sin Benjamin je sam skončao svoj život vatrenim oružjem u nedjelju u svom domu u kalifornijskom gradu Calabasasu. No policija u Los Angelesu još nije podijelila detalje slučaja.

"Potpuno je slomljena, neutješna i više nego shrvana, no pokušava ostati snažna zbog svojih 11-godišnjih blizanki i najstarije kćeri Riley. Obožavala je sina. Bio je ljubav njezina života", rekao je Lisin glasnogovornik nakon što je potvrdio vijest o smrti njenog sina. 

Inače, kći pokojnog glazbenika Elvisa Presleyja ima i blizanke Harper i Finley (11) s bivšim mužem Michaelom Lockwoodom. Nedavno je objavila fotografiju sa svojom djecom na Twitteru.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Jim Carrey (Foto: Getty Images) Jim Carrey (Foto: Getty Images) +0 Jim Carrey (Foto: Getty Images) Celebrity Javno priznao da je bila ljubav njegova života: Prekinuli su samo godinu dana nakon što su se zaljubili na setu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene