Tragedija

GLUMICA PRONAĐENA MRTVA U HOTELU Zatekao ih zastrašujući prizor

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bolovala je od depresije. Oni koji su je pronašli, još su u šoku.

Glumica Lisa Lynn Master počinila je samoubojstvo u hotelskoj sobi u Peruu. 52-godišnju glumicu iz New Yorka pronašli su zaposlenici hotela Nuevo Mundo. Tamo su pronašli zastrašujući prizor, piše NY Daily News. Prema riječima zaposlenika, počinila je samoubojstvo, objesila se koristeći vlastitu suknju. Potresan prizor urezao se u pamćenje onima koji su je pronašli.

Pogledaj i ovo PR Hannes Þór Halldórsson Dvostruki život islandskog redatelja: Prije četiri godine branio je protiv Vatrenih na Svjetskom prvenstvu, a danas ima hit europsku komediju

Glumica je u Peru došla zbog posla. Nakon što je policija stigla na mjesto događaja, izvjestili su da su pronašli antidepresive pa je jasno da se Lisa borila protiv depresije. Lisa Lynn Master glumila je u serijama kao što su "Zakon i red", "Ružna Betty", "Tračerica", ali i filmovima, od kojih je najzvučniji hit "Stepfordske supruge".

Iza sebe je ostavila supruga koji je potpuno šokiran i slomljen zbog iznenadnog gubitka. Prijatelji glumice već su otvorili i web-stranicu kojom pokušavaju sakupiti novac kako bi vratili njezino tijelo u SAD i pokopali je u njenom gradu. Tijekom života Lisa se bavila glumom i manekenstvom, a najčešće je glumila elegantne i moćne žene.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene