Sama ga je dizajnirala

Zbog badića za koji nikome nije jasno koja je njegova svrha svi su se okretali za njom, stvarno je neobičan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lisa L. Opie prošetala je plažom u badiću koji je sama dizajnirala, a čini se da će ga nositi samo najhrabrije dame.

Bivša američka kraljica ljepote, model i dizajnerica Lisa L. Opie ovih je dana postala i kraljice jedne plaže u sunčanom Miamiju, gdje je bila glavna atrakcija zahvaljujući badiću neobičnog kroja koji je odlučila obući.

29-godišnja Lisa ponosno je prošetala jednodijelni kupaći kostim koji je zapravo sama dizajnirala za svoju novu kolekciju, a koji je daleko od uobičajenih modela koje smo navikli vidjeti i definitivno je odabir samo za one najhrabrije. Krase ga prorezi i načinjen je od minimalno materijala, otkriva trbuh, a Lisine je grudi jedva obuzdao.

No ona je uživala u svom dizajnu te se pobrinula da svi pogledi budu usmjereni u njezinu smjeru dok je nanosila losion za sunčanje i namještala se da zauzme najbolju pozu za sunčanje.

Osim na plaži, Lisa je popularna i na Instagramu, gdje ju prati 320 tisuća ljudi s kojima dijeli atraktivne fotografije i skuplja lajkove.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Opie (@lisa_opie)

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Celebrity Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene