BURNA VEZA

ŽIVJELA U STRAHU 'Bojala sam se da će me zaliti kiselinom u lice'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Američka glumica tijekom intervjua otkrila je šokantne pojedinosti iz njihove ljubavne veze.

Lindsay Lohan dala je emocionalni intervju o pojedinostima prekida sa zaručnikom Igorom Tarabasov.

Pogledaj i ovo showbuzz Nakon tolikih godina Imala je samo 11 godina, a sada se vratila na 'mjesto zločina'

Za ruski TV Channel One izjavila je kako je bila u strahu od svog zaručnika. 'Bojala sam se da će me Igor zaliti kiselinom u lice. Otišla sam u krevet i on je provalio u moju kuću. Počeo me gušiti. Skočila sam na balkon i vikala svom snagom 'Pokušava me ubiti, zovite policiju', rekla je Lindsay.

Kruže priče kako je Lindsay dobila 650.000 funti kako bi dala otvoreni intervju o vezi s Igorom. Prije intervjua, tvrdilo se kako je 23-godišnji Igor molio glumicu da ne govori o njihovoj vezi, ali je glasnogovornik demantirao bilo kakve istine o glasinama.

'Mogu potvrditi kako Igor nije bio u kontaktu s gospođicom Lohan više od 6 tjedana. Zato odlučno negiramo ovu informaciju', izjavio je glasnogovornik mlade glumice.

Bivša Disneyjeva zvijezda počela je izlaziti s Igorom prošle godine, a samo 10 mjeseci  kasnije njihov odnos došao je do šokantnog kraja nakon što je Igor snimljen kako  se bori s Lindsay na njihovom godišnjem odmoru na Mykonosu.

Kratko nakon njihova prekida, Lindsay je izjavila kako je Igor, sin ruskog oligarha, bio prilično uvredljiv. 'Sada shvaćam kako ne mogu ostati u vezi samo zbog ljubavi - ni jedna žena ne smije trpiti nasilje pogotovo ako ta osoba nije spremna reći da joj je žao. Pokušala sam sve kako bi ta veza uspjela, ali nažalost nije išlo', izjavila je Lindsay.

Htjela sam napraviti ovaj razgovor jer je vrijeme da kažem istinu. Toliko je laži  napisano o meni u zadnje vrijeme. Dugo sam šutjela, ali sad se bojim onoga što Igor može učiniti meni, ali i sebi.

Nakon njezine tvrdnje, optužnica protiv Igora ipak nije podignuta.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene