Pokazala sve

Kći poznatog glumca na crvenom tepihu u potpuno prozirnoj haljini ispod koje nije nosila grudnjak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lily Rose odjenula je prozirni crni Chanelov kombinezon i iznenadila sve na crvenom tepihu nagrada BAFTA.

Dodjela nagrada BAFTA u nedjelju je okupila brojne svjetske zvijezde, među kojima je bila i prelijepa kći glumačkog para Johnnyja Deppa i Vanesse Paradis.

20-godišnja Lila Rose Depp, koja je krenula majčinim stopama te se bavi glumom i manekenstvom, ništa nije prepustila mašti kada se pojavila na crvenom tepihu u Londonu.

Lily Rose odjenula je prozirni crni Chanelov kombinezon kroz koji su joj se vidjele bradavice, ali i štošta drugo. Stil je upotpunila blještavim nakitom, a svi su komentirali njezinu ljepotu i vitku liniju.

Samozatajna kći poznatih roditelja sve je više u fokusu javnosti posljednjih godina, a lani je potvrdila i kako su ona i glumac Timothee Chalamet u vezi. Najavila je i nekoliko projekata za ovu godinu, a sudeći prema najavama, popularnu djevojku gledat ćemo u nekoliko filmova.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Scarlett Johansson i Romain Dauriac (Foto: Getty Images) Scarlett Johansson i Ryan Reynolds (Foto: Profimedia) Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) +0 Scarlett Johansson i Colin Jost (Foto: Getty Images) Celebrity Kamera snimila ono čega se svaka žena grozi: Unatoč malom gafu, ljepotica nije skidala osmijeh s lica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene