Objavila i fotke

Britanska zvijezda uživa na jahti u Hrvatskoj: Povela kćeri i dečka koji joj je pomogao da se ostavi poroka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lily Allen na odmor u Hrvatsku povela je dečka Davida Harboura i kćeri Ethel i Marnie.

Pjevačica Lily Allen (35) pohvalila se na Instagramu da ljetuje na hrvatskoj obali s kćerima i dečkom, glumcem Davidom Harbourom (45).

Pogledaj i ovo Lily Allen dosta joj je Slavna pjevačica o mučnim razlozima povlačenja sa scene: "Doživjela sam gubitak sina, uhođenje i seksualni napad, gotova sam"

Britanka je prvo na jahti pozirala u cvjetnoj haljini u blizini Šipanske Luke, a potom pokraj Nacionalnog parka Mljet. Lily je objavila i nekoliko Instagram storyja s kćerima Ethel (8) i Marnie (7) te dečkom Davidom. 

Njezini obožavatelji komentirali su da izgleda jako sretno i lijepo dok ljetuje po Jadranu. "Slatkica", "Sviđaju mi se ove tvoje fotografije", "Nalaziš se na mjestu koje bih htjela posjetiti", "Očito se nalaziš na dobrom mjestu", komentirali su pratitelji i Allen je na fotografiji na kojoj pozira u bijeloj haljini dobila više od 27.000 lajkova. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

This dress is my by friend @gioia_bini and you can get it at @matchesfashion

A post shared by Putting the ‘is’ in Nuance (@lilyallen) on

Inače, Allen je nedavno na talijanskom otoku Capriju proslavila godinu dana trijeznosti. Britanska pjevačica objavila je nekoliko fotografija u bikiniju i jednu staru na kojoj je očito pod utjecajem alkohola.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Q Smug RN I cant lie

A post shared by Putting the ‘is’ in Nuance (@lilyallen) on

Lily je tako pokazala koliko je napredovala u godinu dana i koliko odlično izgleda, a mnogi su njezini pratitelji to primijetili te joj čestitali. Kako pišu strani mediji, ovaj put podrška joj je bio dečko, zvijezda serije "Stranger Things" David. Naime, odrekla se pića i droga taman kad je započela vezu s njim.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene