Slavna pjevačica

POTPUNO SE SLOMILA I RASPLAKALA 'Uništili smo ti život'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lily Allen potpuno se slomila tijekom boravka u 'Džungli'.

Slavna pjevačica Lily Allen potpuno se slomila tijekom boravka u zloglasnoj 'Džungli'. Pjevačica se, naime, iznenada pojavila u zloglasnom migrantskom kampu u francuskom Calaisu, gdje ljudi mjesecima i godinama smišljaju kako se dokopati Velike Britanije.

Pogledaj i ovo showbuzz odmor na našoj obali Britanska zvijezda uživa u Hrvatskoj, kapom s prepoznatljivim crveno-bijelim kockicama oduševila sve

Postala je 'Džungla' simbolom patnje raznih Afrikanaca i Azijata koji na livadama oko Calaisa žive u neljudskim uvjetima. Situacija se pogoršala nakon najave francuskog predsjednika da će potpuno zatvoriti kamp. U nehumane uvjete je stigla Lily Allen, koja se srela s 13-godišnjim dječakom iz Afganistana.

On je ispričao kako njegov otac živi u Birminghamu, dok on već dva mjeseca životari u francuskom migrantskom kampu. 'Englezi su ti uništili život. Prvo su ti bombardirali zemlju, potom te bacili u ruke Talibana, a sad ti priuštili da moraš strahovati za život dok pokušavaš ući u našu zemlju. Ispričavam ti se u ime cijele države. Žao mi je što moraš prolaziti kroz ovaj pakao', rekla je Allen svom kolegi. Nedavno je i na jednoj emisiji na BBC-u opisala svoje doživljaje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene