Baš im je lijepo

Glumac jedne od najgledanijih serija uživa u društvu svoje slavne djevojke s kojom obilazi naše otoke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lily Allen i David Harbour snimljeni su na brodu kod otoka Šolte, a društvo im prave djeca i prijatelji.

Britanska 35-godišnja pjevačica Lily Allen već neko vrijeme provodi svoj ljetni odmor u Hrvatskoj, brodom obilazi naše otoke, a fotografije iz naše zemlje podijelila je i na svom profilu na Instagramu, gdje ju prati 1,2 milijuna ljudi.

Pogledaj i ovo David Harbour novi čovjek Nevjerojatna transformacija glumca iz hit serije ostavila je obožavatelje u šoku, između dvije sezone izgubio je više od 35 kilograma!

Lily društvo prave kćeri Ethel Mary i Marnie Rose, koje je dobila u braku sa Samom Cooperom, prijateljica Lydia O'Brein te zvijezda serije "Čudne stvari", 45-godišnji  David Harbour, s kojim je u sretnoj vezi.

Fotografi su par uhvatili dok su se sunčali na palubi broda kod Šolte, David je svoju dragu fotografirao mobitelom, a ona je njega mazala kremom za sunčanje kako ne bi izgorio.

Slavno društvo prije Šolte je posjetilo Šipansku Luku, Nacionalni Park Mljet, Vis, Lastovo i Hvar. Lily je na Instagramu objavila fotografiju u bikiniju s leopard-uzorkom te nekoliko Instagram storyja, a slavna britanska pjevačica očito i više nego uživa na našim otocima. Pokazala je osunčani ten i sjajnu figuru, a na račun izgleda dobila je stotine komplimenata svojih obožavatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Putting the ‘is’ in Nuance (@lilyallen) on

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene