zbilja posebna žena

Hollywood poludio za ljepoticom iz Srbije koja priča čak šest jezika, pogledajte fotografije ove divne brinete koje su obišle svijet!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Teodora Đurić završila je modni dizajn u Hamburgu, a ova ljepotica iz Srbije sve je odlučila zamijeniti glumom te se preselila u Los Angeles.

Paparazzi su u Santa Monici uhvatili srpsku glumicu Teodoru Đurić dok je snimala kampanju u zanosnom izdanju. Lijepa glumica na sebi je imala kožnu haljinu, a stil je upotpunila crnim šeširom te je izgledala zanosno, a sudeći prema fotkama, odlično se i zabavila.

Srpski mediji javljaju kako je lijepa Teodora studirala modni dizajn i menadžment u Hamburgu, a tijekom studija je ušla i u svijet glume. Prvi film u kojem se pojavila pobrao je nekoliko nagrada, a upravo to joj je bila odskočna daska za dalje. Osim glumom, Teodora se bavila baletom, a svirala je i klavir. Govori šest jezika, a ta činjenica joj je otvorila brojne prilike u karijeri.

Nakon što je diplomirala, radila je kao dizajnerica u Parizu, no onda je shvatila da ju više zanimaju gluma i manekenstvo. Telegraf piše da se pojavila i u filmovima "PayDirt", "Männerhort", "Ebenda", "One Hit Wonder", a glumila je i u nekoliko serija, reklama i glazbenih spotova.

Teodora posljednjih mjeseci osvaja Hollywood, a trenutačno živi u Los Angelesu. Dosad je već surađivala s brojnim velikim imenima modne industrije poput Diora i Pacco Rabannea, a mnogi kažu da je blistava karijera tek ispred nje.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) Nicole Murphy (Foto: AFP) Nicole i Eddie Murphy (Foto: AFP) +0 Eddie Murphy (Foto: Profimedia) Celebrity Pripijena haljina stvarala joj probleme, ali to ju nije spriječilo da se pohvali bujnom pozadinom i figurom pješčanog sata

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene