Nije baš higijenski

Liječnik slavnog glumca napravio incident ispred njegove kuće, jedna stvar posebno je sve šokirala

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Liječnika Bena Afflecka uzrujali su fotografi koji dežuraju ispred glumčeve kuće.

Holivudski glumac Ben Affleck, koji u posljednje vrijeme pažnju javnosti pridobiva javnim incidentima i problemu s alkoholizmom, ali i novom ljubavnom vezom, ovih se dana nalazi u karanteni zbog koronavirusa, i to u svom domu u Brentwoodu.

Ben je jedna od onih zvijezda koje paparazzi prate na svakom koraku, pogotovo otkako je u novoj vezi s Anom de Armas, pa tako dežuraju pred njegovim prilazom, gdje su uhvatili zanimljive kadrove. No ovog puta glumac nije bio glavni akter priče, već njegov privatni liječnik koji očito nije naviknut pozirati pred objektivima kamera.

Naime, nakon što je završio kućnu posjetu snimljen je kako izlazi iz Benovog dvorišta i kada su ga počeli snimati on je nonšalantno fotografima pokazao srednji prst i to na obje ruke. Vidno uzrujan i ljutit tako im je mahao sve dok nije sjeo u svoj automobil i otputio se u nepoznatom smjeru.

Ono što je privuklo dodatnu pažnju je liječnikov kaput koji je u potpunosti bio prekriven životnjskim dlakama, što se baš i ne bi moglo ocijeniti higijenskim obzirom na njegovu profesiju.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Elin i Ivica Kostelić (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Presladak prizor supruge Ivice Kostelića i blizanki starih tek nekoliko dana, podijelili prvu fotku kćerkica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene