"Neki kopaju i lobiraju"

Lidiji Bačić otkazan koncert u Sloveniji: Sporan je plakat sa Severinom?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lidija Bačić i Severina trebale su nastupiti na istoj pozornici u slovenskom Velenju. No, do toga neće doći.

Pjevačica Lidija Bačić putem svog Instagrama u srijedu navečer obavijestila je svoje obožavatelje da se njezin koncert u Sloveniji otkazuje. Lidija je na Velenjskem jezeru trebala nastupiti zajedno sa Severinom, no dogovor je otpao. I to zbog spornog plakata koji najavljuje zajednički koncert. Do problema je došlo jer su navodno Severinini menadžeri tvrdili da se plakatom odaje dojam kao da je Severina predgrupa Lidiji.

 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLESinger (@lidijabacic_lile) on

Pogledaj i ovo Luciano Plazibat kao Severina, TLZP "Sevka, gledaj!" Bio je izvan sebe kad je čuo da ga dolazi gledati Severina, a bolju podršku iz publike nije mogao poželjeti!

"Ups... Ja na odmoru i menadžer mi javi da neki ne odmaraju nego kopaju i lobiraju.Što se može... ima nas svakakvih. Velenje vidimo se drugom prilikom bez negativne energije. Ja ću se kupati još dan/dva pa se vidimo", napisala je Lidija koju smo pokušali i telefonski kontaktirati. Na naše pozive i poruke do sada nije odgovorila, ali je zato svoju stranu priče iznio Severinin menadžer Tomislav Petrović. Cijela situacija ga je, kaže Petrović, zatekla.

"Bilo mi je drago kad sam čuo da će i Lidija Bačić nastupiti u Velenju 26.08. pa sam ostao iznenađen kad sam danas čuo da je njezin nastup otkazan. U promociju i oglašavanje se nisam miješao jer s organizatorom koncerta surađujem dugi niz godina i u njega imam apsolutno povjerenje. Neistinite su informacije da sam po tom pitanju od njega bilo što tražio ili mu uvjetovao", poručio je Petrović za Dnevnik.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene