Ma je li to ona?

Violeta iz ''Boljeg života'' u 58. godini drastično je promijenila izgled, stvarno ne nalikuje na sebe, a najavljuje još neke korekcije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lidija Vukićević pohvalila se na Instagramu drastičnom promjenom izgleda i najavila nove promjene.

Televizijska i filmska glumica Lidija Vukićević, koju domaća publika najbolje pamti kao Violetu iz legendarne serije 80-ih godina "Bolji život",  iznenadila je i šokirala svoje pratitelje na društvenim mrežama drastičnom promjenom izgleda za koju se ovih dana odlučila.

Naime, nakon što je objavila nekoliko svojih najnovijih fotografija, 58-godišnjoj su glumici poručili da izgleda kao da joj je 20 godina. Bez ijedne bore na licu i s novom ravnom frizurom, Lidija zaista izgleda poput neke druge osobe ili kao da nije s ovog planeta, što su zaključili i njezini obožavatelji u komentarima.

"Ti jednostavno nisi s ovog planeta. Ja nemam drugo objašnjenje", "Fenomenalno!! Potpuno drugačije! Dvije žene u jednoj! Svaka čast!", "Meni je ovo super. Transformacija je ogromna, kao da gledam neku nepoznatu mladu ženu", "Očarani smo ljepotom", "Wow, prelijepo vam stoji ravna kosa, izgledate 20 godina mlađe", "Nisam vas prepoznala", "Apsolutno savršeno! Sjajna moć transformacije i neodoljivosti", "Ti zapravo imaš ponovno 20 godina", "Gledam svojim očima i ne vjerujem", dio je komentara koje je dobila nakon što se riješila svog zaštitnog znaka, guste kovrčave kose, koji ju je desetljećima pratio.

Lidija im je otkrila da je za novu frizuru zaslužan osobni frizer pokojnog libijskog državnika Muammara al-Gaddafija i svjetski stručnjak Boris Obreski te objasnila je da su objavljene fotografije tek privatne, a da one profesionalne tek slijede i da možemo samo zamišljati kako će tek na njima izgledati. 

"Pripremite se za nešto novo, promjene slijede , nešto potpuno drugačije i neočekivano. Vrijedno se radilo i isplatilo se. Nastavak slijedi vrlo brzo", poručila je Lidija. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene