presretna je!

Violeta iz Boljeg života progovorila o šuškanjima da ponovno ljubi, a otkrila je i tajnu svog nevjerojatnog izgleda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lidija Vukićević je u intervjuu ispričala detalje nove veze o kojoj se neko vrijeme nagađalo, a ispričala je i još poneke zanimljivosti iz svog života.

Glumica Lidija Vukićević (59), koja je najpoznatija po ulozi Violete u popularnoj seriji iz 80-ih "Bolji život", pokazala je na Instagramu kako je za božićne blagdane uredila svoj luksuzni stan, a za Blic je ispričala i poneki detalj iz privatnog života.

Pogledaj i ovo Lidija Vukićević Ponosna majka Violeta iz ''Boljeg života'' pokazala svoje zgodne i uspješne sinove: Jedan je nogometaš, a drugi pilot!

Priznala je da je zauzeta nakon što se tjednima šuškalo da ima novog dečka. "Drago mi je da se to ne zna, jer je to moj privatni život. Lijepo mi je i jednostavno uživam. Kompletno sam sretna", rekla je za Blic. Istaknula je i kakok je glavna tajna njezina besprijekorna izgleda njezin vječni optimizam te zdrav duh. Kaže kako si ni u trenutku kada je bila najpoznatija glumica bivše Jugoslavije nije dozvolila da se udalji sama od sebe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

"Bilo je uspona i padova u mojoj karijeri, radila sam i nisam radila, ali sam uvijek ostajala ista", komentirala je u razgovoru. Ništa ju s poslovne strane nije moglo slomiti, no priznala je kako ju je potpuno slomio gubitak roditelja.

Osvrnula se i na pandemiju koronavirusa, a kaže kako se cijepila te je uvjerena kako se ona virusom neće zaraziti. Ne boji se virusa, a smatra kako je najveći problem u strahu, jer smatra da strah slabi čovjekov imunitet.

Lidija inače često na Instagramu dijeli i svoje golišave fotke na kojima se hvali besprijekornom linijom, a mnogima nije jasno kako je uspijeva održati takvom na pragu 60. te ih usto čudi i njezino lice bez ijedne bore.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Kunakey (Foto: Profimedia) Tina Kunakey i Vincent Cassel (Foto: AFP) +0 Tina Kunakey, Vincent Cassel (Foto: Profimedia) Celebrity Suprug koji je od nje stariji 31 godinu ne može joj se nadiviti, prije nje je ljubio jednu od najljepših žena svijeta

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Cindy Crawford i Kaia Gerber (Foto: Profimedia) Cindy Crawford (Foto: Instagram) +8 Cindy Crawford (Foto: Instagram) Celebrity Slavna ljepotica uhvaćena kad je mislila da je nitko ne gleda, pa se malo zanijela, fotke svjedoče o neugodnom trenutku!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene