dodatno podigla temperature

Lidija Bačić pokazala kako se bori s vrhuncem toplinskog vala, dobila je zanimljiv savjet, a neke je zainteresirao jedan detalj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lidija Bačić objavila je atraktivnu fotografiju i privukla mnogo pozornosti obožavatelje.

Lidija Bačić (35) često dijeli atraktivne fotografije na Instagramu, a takva je i najnovija koju je objavila. 

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 4 "Opa, baš si zgodna" Lile u jednom od najkarćih minjaka istaknula bujne obline: "Žena za sva vremena"

"Danas je vrhunac toplinskog vala", napisala je splitska pjevačica. Lidija je pozirala na plaži u bikiniju sa čašom u ruci i pokazala svoje vitko i preplanulo tijelo, a lice je sakrila ispod šilterice i sunčanih naočala. 

Obožavatelje je njezina objava oduševila.

"Pakleno vruće. Započeo toplinski val na Instagramu", "Bome je", "Grmi, sijeva", "Wow", "Uz tvoje fotke je uvijek vruće", "Baš gori sve", "Top si", "Liječnici savjetuju skidanje sve suvišne odjeće", komentirali su. Neke je zanimalo i na kojoj se plaži nalazi Lidija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LIDIJA BAČIĆ LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

Inače, Bačić je nedavno pozirala sa Žanamari Parčić na jednoj zabavi u Splitu i obje su pokazale da uživo ne izgledaju baš drukčije nego na fotografijama koje objavljuju na Instagramu.

Pjevačicama je na fotografijama dokazala ono što često i sama ističe, a to je da ne fotošopira svoje objave na Instagramu. Čak i na puno slika stavlja hashtag kojim to podsjeća.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) +3 Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nijedna žena nije javno prevarena više puta od nje, ali ona suprugu nogometašu oprašta svaku aferu: "Vjerojatno neki misle da sam glupa"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene