Dekolte na izvol'te!

U Vodicama istaknula baš sve atribute: Lidija Bačić se potrudila da opet svi pričaju samo o njoj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lidija Bačić u subotu je nastupila na CMC festivalu u Vodicama.

Tijekom petka i subote u Vodicama se 11. godinu zaredom održao CMC festival koji je u petak otvorila Severina, a u subotu svojim nastupom začinila Lidija Bačić.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić Za nju je manje više! Poslije pomutnje koju je stvorila u Sarajevu, Lidija Bačić u Vodicama je otišla još korak dalje i užarila atmosferu!

Naime, pored svih izvođača, pjevačica je najviše plijenila pažnju i to zbog oskudne odjevne kombinacije za koju se odlučila. Nosila je minijaturni top i usku suknju. 

Ako je suditi, Lidiju ni najmanje ne zabrinjava skandal u kojem se nedavno našla. Podsjetimo, pjevačica se našla usred incidenta kad je u Zagrebu fizički napala stariju gospođu i njezinog psa jer se krivo parkirala.

Više pročitajte OVDJE.

Inače, na ovogodišnjem CMC festivalu nastupilo je više od 40 izvođača. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny (FOTO: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Maja Lena Lopatny (Foto: Facebook) Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) +0 Maja Lena Lopatny (Foto: Instagram) Celebrity Postala prava ljepotica: Maja Lena Lopatny zablistala na Korčuli u jednoj potpunoj novoj ulozi
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene