Uvjerite se sami

Lice Jennifer Lopez ipak malo drugačije izgleda na paparazzi fotkama nego na onima s Instagrama, ali je i dalje predivna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez paparazzi su uhvatili ozbiljnog lica nekoliko dana nakon prekida veze s Alexom Rodriguezom.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez (51) snimljena je u javnosti prvi put nakon prekida s umirovljenim igračem bejzbola Alexom Rodriguezom (45).

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez Što se dogodilo? Jennifer Lopez razbjesnila obožavatelje naglim potezom, ni za što nije dala objašnjenje: "Ovo je krajnje razočaravajuće"

Paparazzi su je ulovili pred studijem u kojem trenutačno snima novi film s Joshom Duhamelom. Na set je stigla s razbarušenom kosom, u bijeloj trenirci i žutim čizmama, a svu pozornost ukralo je njezino lice koje je pokušala sakriti iza golemih sunčanih naočala.

Na fotkama koje su snimili paparazzi Jennifer ipak izgleda malo drugačije nego na onima koje sama dijeli na Instagramu i na kojima obično nema nijednu boru, iako žestoko negira korištenje filtera, kao i podvrgavanje estetskim operacijama.

Pjevačica se već i ranije ove godine našla na meti kritika da pretjeruje s fotošopom, nakon što su u javnost isplivale njezine fotke s odmora koje su snimili paparazzi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jennifer Lopez (@jlo)

Zanimljivo je i da J.Lo na novim fotkama ne nosi zaručnički prsten vrijedan pet milijuna dolara kojim ju je Alex zaprosio na Maldivima prije malo više od dvije godine.

Nakon što su u službenom priopćenju za medije potvrdili da je njihovim zarukama došao kraj, doznalo se i da je prekid inicirala Jennifer jer Alexu više nije mogla vjerovati, što je za časopis People otkrila njezina bliska prijateljica.

Kada su se prvi put pojavile glasine o njihovu prekidu, američki mediji kao razlog navodili su "prijateljstvo" između Alexa i starlete te reality zvijezde Madison LeCroy. Ona je navodno s Alexom prije nekoliko mjeseci potpisala ugovor o neotkrivanju podataka, poznat i kao ugovor o povjerljivosti. Njezina kolegica iz reality showa Shep Rose za US Weekly otkrila je taj podatak, sugerirajući pritom da je možda poduzeta neka vrsta kontrole počinjene štete.

Jennifer iza sebe ima tri propala braka - s kubanskim konobarom Ojanijem Nouom, koji je trajao samo 11 mjeseci, plesačem Chrisom Juddom, koji je trajao 2 godine, te latino pjevačem Marcom Anthonyjem, s kojim ima blizance, a njihov je brak potrajao i najduže - gotovo 7 godina. Bila je zaručena i za glumca Bena Afflecka, no s njim nije stala pred oltar.

Alex je bio u braku sa psihijatricom Cynthijom Scurtis, s kojom se vjenčao 2002. godine, a rastali su se 2008. godine. Par se upoznao u jednoj teretani, imaju dvije kćeri, a papire za razvod predala je ona uz navođenje nepomirljivih razlika.

Ipak, bejzbolaš je poznat po brojnim kratkim avanturama s poznatim damama, među kojima su bile Madonna, Rita Ora, Kate Hudson i Cameron Diaz.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Getty Images) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Getty) +2 Renee Zellweger (Foto: Getty) Nekad i sad Izobličeno lice nekad omiljene punašne slatkice šokiralo je njezine fanove, vidljivo je da je pretjerala s korekcijama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene