Baš je posebna!

Glumac se ne odvaja od mlade ljepotice koja mu je pomogla preboljeti bračni krah, a i svi ostali joj se dive

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Liam Hemsworth i Gabriella Brooks upoznali su se krajem 2019. nakon propasti njegova braka s Miley Cyrus.

Liam Hemsworth (31) i osam godina mlađa manekenka Gabriella Brooks vezu su započeli krajem 2019., a čini se kako njihova ljubavna idila i dalje traje. 

Pogledaj i ovo Liam Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Okrutno! Ludo ga je voljela 10 godina, tražila razvod nakon 7 mjeseci, a sad se javno šali na račun toga

Glumac je viđen s Gabriellom na plaži u australskom gradu Byron Bayu, gdje su uživali u međusobnom društvu, ali i u društvu svojih pasa. Hemsworth i Brooks grlili su se i ljubili te povremeno kupali, u čemu su im se pridružili njihovi ljubimci. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth)

Liam se povremeno istezao, a zgodni par privlačio je poglede prolaznika. I glumac i manekenka odlično su izgledali i dok je Gabriella pokazala svoju vitku figuru u crnom bikiniju, na Hemsworthu je u prvi plan došao njegov isklesani torzo. Isticala se i njegova brada od koje, kako se čini, ne misli još odustati. 

Inače, Gabriella je pomogla Liamu da preboli razvod od pjevačice Miley Cyrus koji se dogodio u kolovozu 2019., osam mjeseci nakon romantične ceremonije. Hemsworth je prekidao i mirio se s pjevačicom od 2009., a 2016. su opet bili u vezi i dvije godine kasnije u prosincu 2018. su se vjenčali.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene