Odvratne prijetnje!

Otkrivene grozote sa snimanja: Slavna glumica zlostavljala kolegicu i govorila joj prestrašne stvari

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lea Michele proslavila se u seriji "Glee" ulogom Rachel Berry, a tamo je upoznala i svoju veliku ljubav Coryja Monteitha koji je tragično preminuo.

Glumica Lea Michele (33) našla se usred neugodnih optužbi zbog svog ponašanja na setu serije "Glee" koja ju je proslavila. 

Pogledaj i ovo Lea Michele (Foto: Profimedia) tko bi to rekao za nju Ostaje bez prijatelja, kolega, ali i vrijednih ugovora - sve zbog grozota na snimanju koje su dospjele u javnost

Lea je na Twitteru odala počast Georgeu Floydu kojeg je policajac ubio prošlog tjedna i poduprla pokret Black Lives Matter. "George Floyd nije to zaslužio. Ovo nije bio izolirani incident i tome mora doći kraj", napisala je na Twitteru. 

No onda se oglasila njezina bivša kolegica sa seta serije "Glee" Samantha Ware (28). "Sjećaš se kad si mi prvi angažman na televiziji pretvorila u živi pakao? Jer ja nikad neću zaboraviti... Vjerujem da si rekla svima da bi mi se po*rala u periku ako bi imala priliku", komentirala je Samantha koja je glumila u šestoj sezoni. 

U njenoj optužbi su ju poduprijeli Alex Newell, Amber Riley i Dabier Snell koji su također imali uloge u seriji. "Curo, nisi mi dala da sjednem za stol s ostalima jer si rekla da ne pripadam tamo. Je*i se, Lea", napisao je Dabier. 

Ubrzo su Leu napali da dijeli na Twitteru objave samo bijelaca poput Taylor Swift i Miley Cyrus dok Afroamerikance ignorira te su istaknuli da propovijeda o rasizmu, a poticala ga je na setu serije. Njezini obožavatelji su komentirali da više nije njihov idol. Glumica se nije oglasila u vezi optužbi nego je kasnije podijelila objavu bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame. 

Inače, Lea je poznata i po tragičnoj ljubavi s Coryjem Monteithom kojeg je upoznala na snimanju serije "Glee". 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tia Mamić Celebrity Mamićeva snaha u seksi donjem rublju pozirala s prijateljicom: Bujni dekolte u prvom planu

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene