Sve je krenulo nizbrdo

''MRZILI SU ME'' Udala se za Srbina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lepa Brena prolazila je kroz pravi pakao jer se udala za muškarca druge nacionalnosti.

Pjevačica Lepa Brena progovorila je o razdoblju života o kojem nije često govorila. Period je to kada se udala za bivšeg tenisača Slobodana Živoinovića. Nakon raspada Jugoslavije, velike krize, ali i velike mržnje među bivšim republikama, te otmica sina, ostavilo je traume Lepoj Breni koja se i danas naježi kad se sjeti svega.

Pogledaj i ovo Lepa Brena ''želim da je poštuju!'' Lepa Brena o bračnom krahu prijateljice Dragane Mirković: ''To je bio šok za sve nas, mogu samo zamisliti kako se ona osjeća''

''Ne mogu vjerovati ljudima koji su prošli naporan put u životu i onda kažu, "Ja bih opet ponovo". Kad bih se opet rodila, nikad ovo ne bih radila. Ne samo kao Lepa Brena, već kao predsjednik ili kraljica svijeta. Teško je i naporno za ženu da bude i supruga i poslovna žena. Djecu ne interesira uspješna majka koja gradi karijeru pjevačice i dobro zarađuje. Da mogu vratiti vrijeme, nikad ne bih bila Lepa Brena'', kazala je Brena.

Nakon udaje za Živojinovića Breni je sve krenulo nizbrdo. Svemu tome kumovao je rat koji je izbio na području bivše zemlje. ''Kad smo se vjenčali, Lepa Brena je izbrisana s ovih prostora. Više nikome nisam bila potrebna i nikome nisam bila dobra. Zato što su se svi golubovi preletači odjednom identificirali sa svojom vjerom i nacionalizmom, a ja sam bila okačena na stup srama, kao najveća balkanska zvijezda, koja je imala popularnost kao Tito. Svi su željeli da me razvlače u blatu, da brišu đonove o mene, da mi izbrišu ime, sve što sam stekla. Nisam bila dobra u Srbiji, Bosni, Hrvatskoj jer sam bila Jugoslovenka. Za mene je Jugoslavija predstavljala kozmopolitizam, to je bila država čijem se predsjedniku klanjao cijeli svijet'', rekla je Brena sa sjetom u glasu za Kurir.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene