Uživaju u druženju

Brena i Nina pozirale u badićima i probudile nostalgiju: "Kad ti život da limun, napravi limunadu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lepa Brena objavila je na svom profilu na Instagramu fotografiju s Ninom Badrić na kojoj poziraju u kupaćim kostimima.

Lepa Brena posljednjih nekoliko dana boravi u Hrvatskoj, jednoj od njezinih omiljenih destinacija za ljetni odmor koji provodi na luksuznoj jahti, a uvijek joj je drago sresti nekog od kolega s naše estrade.

Pogledaj i ovo Tursti se slikaju sa psom Nine Badrić - 3 ''da su znali tko je ona...'' Nina Badrić s pratiteljima je podijelila neočekivani upit turista koji su je sreli u Zagrebu, a nije imao veze s njom!

Pokazala je to 59-godišnja Brena kada je na svom profilu objavila fotografiju s Ninom Badrić na kojoj zajedno poziraju u kupaćim kostimima.

"Prisilan odmor - happy our, kad ti život da limun, napravi limunadu", napisala je u opisu uz fotografiju koja je snimljena u blizini otoka Visa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

"Ova prva fotografije me podsjetila na spot za pjesmu "Čuvala me mama", "Divne", "Pozdrav za Ninu Badrić", "Simpatično izgledaš Brena", "Uživajte", "Wow, kakve dvije dive. Uživajte zajedno", "Baš te briga, uživaj, dosta si se naradila u životu", "Lijep provod vam želim", "Predivna slika, kao iz 90-ih", "Ma divota, tako treba", samo su neki od komentara Breninih pratitelja.

Prije Hrvatske, Brena je s članovima obitelji posjetila Italiju i Monaco. Svoj odmor provode na jednoj od luksuznih jahti koje posjeduju, a prema pisanju srpskog Kurira u planu im je iznajmljivanje jednog plovila za krstarenje Jadranskim morem.

Iz Monte Carla je s tisućama svojih obožavatelja na Instagramu dijelila svoje morske avanture. Na jahti je pozirala u crnom badiću, njezini su se obožavatelji složili da Brena i u 59. godini izgleda besprijekorno.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene