Razgolitila se!

Lepa Brena fotkom s plaže dovela društvene mreže do usijanja, u seksi badiću pokazala je fantastičnu figuru!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lepa Brena na Instagramu se javila s plaže na Tajlandu i pohvalila se besprijekornom figurom u kupaćem kostimu.

Jedna od najpopularnijih pjevačica ovih prostora, Lepa Brena, sa suprugom Bobom Živojinovićem trenutno uživa na Tajlandu, gdje su proslavili i 30 godišnjicu braka.

Pogledaj i ovo Lepa Brena raspričala se i o nadimku Lepa Brena bez zadrške otkrila najluđe mjesto na kojem je vodila ljubav, ali i kako je u samo jednom danu zaradila 150 tisuća eura!

Pjevačica se s odmora javila u pričama na svojem Instagramu gdje je objavila jednu svoju fotografiju s plaže i pohvalila se fantastičnom figurom u 62. godini.

Pozirala je na ležaljci u seksi crvenom kupaćem kostimu s dubokim dekolteom i prorezom ispod grudi, a u prvoj planu na fotki su njezina vitke i preplanule noge.

Prije toga je podijelila i dvije fotke na kojima nasmijana pozira sa suprugom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lepa Brena (@lepabrenaa)

Poznato je da Brena vodi brigu o svojem izgledu pa zato redovito na društvenim mrežama dobiva komplimente za svoj izgled, a fotkama u badiću je već nekoliko puta dovela Instagramu do usijanja.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mate Rimac Celebrity Mate Rimac progovorio o teškom odrastanju: "Jako su me zlostavljali, ali nisam nikome govorio o tome"

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Banfić Ivana Banfić: Celebrity +0 Ivana Banfić Nekad i sad Isplivale pomalo zaboravljene fotke Maje Šuput i Ivane Banfić, prije 14 godina ovako se tulumarilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene