Mama nema ništa protiv

Brenin sin u centru pažnje zbog svoje odluke

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lepa Brena prokomentirala je ljubavne živote svojih sinova, ali i otkrila kako je Boba Živojinović reagirao na vezu svog sina Filipa s mladom pjevačicom.

Slavna pjevačica Lepa Brena upravo je proslavila 18. rođendan svog mlađeg sina Viktora. Bila je to zabava kakvu će cijela regija još dugo pamtiti, a uz planiranje te proslave, Lepa Brena snima i spot za novu pjesmu 'Carica'. No, ono o čemu su se srpski mediji raspisali je veza Breninog posinka Filipa Živojinovića i mlade pjevačice Aleksandre Prijović, a kada je Boba saznao da je Filip krenuo njegovim stopama bio je ugodno iznenađen te ga upitao 'Gdje ćeš, sine, i ti?'.

Pogledaj i ovo Lepa Brena sa sinovima - 2 Evo i zašto! Imena Breninih sinova dobro su poznata u regiji, ali u rodnom listu pišu se potpuno drugačije!

Što se Brene tiče, ona ne bi imala problema ako se svi njezini sinovi ožene pjevačicama iz njezine kuće Grand.

'Ne bih imala ništa protiv! Kao što rekoh, to su žene vrijedne svake hvale i svakog poštovanja', a u ljubavni izbor sinova se ne miješa jer smatra da je to besmisleno i kontraproduktivno.

 

Progovorila je i o tome kako joj je teško bilo naviknuti se da je njezin stariji sin, Stefan, otišao u Ameriku, 'Onog trenutka kada sam vidjela da mu je tamo dobro i da se lijepo snašao, jednostavno sam zaboravila na svoj strah od razdvojenosti', prenosi srpski Hello.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene