oduševila u badiću

Lepa Brena doplovila do Hvara na druženje s Ninom Badrić, fanovi im poručuju da im godine ne mogu ništa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lepa Brena i Nina Badrić hvale se fotkama u kupaćim kostimima, a brojni fanovi poručili su im da izgledaju savršeno.

Lepa Brena posljednjih nekoliko dana boravi u Hrvatskoj, jednoj od njezinih omiljenih destinacija za ljetni odmor koji provodi na luksuznoj jahti, a u nekoliko navrata društvo joj je radila i domaća pjevačica Nina Badrić.

Pogledaj i ovo Tursti se slikaju sa psom Nine Badrić - 3 ''da su znali tko je ona...'' Nina Badrić s pratiteljima je podijelila neočekivani upit turista koji su je sreli u Zagrebu, a nije imao veze s njom!

"Sreća se nalazi u svemu. Treba je samo znati i prepoznati", napisala je Brena u opisu fotografije na Instagramu, na kojoj u badiću pozira s Ninom Badrić na otoku Hvaru. Pjevačice su dobile brojne komplimente na svoj račun, a Breni su mnogi poručili kako joj godine ne mogu ništa te da izgleda nevjerojatno u kupaćem kostimu.

Prije Hrvatske, Brena je s članovima obitelji posjetila Italiju i Monaco. Svoj odmor provode na jednoj od luksuznih jahti koje posjeduju. Iz Monte Carla je s tisućama svojih obožavatelja na Instagramu dijelila svoje morske avanture. Na jahti je pozirala u crnom badiću, njezini su se obožavatelji složili da Brena i u 59. godini izgleda besprijekorno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sreca se nalazi u svemu😻💪Treba je samo znati i prepoznati🥰💝💪💯

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa) on

Nina Badrić već tradicionalno ljetuje u Jelsi na otoku Hvaru, a u pauzama od svoje stalne destinacije za odmor posjetila je Korčulu i obližnje otoke.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene