opustili se na plaži

Poznati zavodnik u izdanju u kojem ga se rijetko viđa otkrio škembu, a njegova 22 godine mlađa cura isklesano tijelo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Leonardo DiCaprio i Camila Morrone, koji su skupa od prosinca 2017., prskali su se u moru s društvom i bili su jako dobro raspoloženi.

Leonardo DiCaprio (45) uživao je u izdanju u kojem ga rijetko viđamo, a s njim je bila njegova 22 godine mlađa djevojka, glumica Camila Morrone

Pogledaj i ovo Toni Garrn Slučajnost? Ovo su ljepotice koje je Leonardo DiCaprio ljubio tijekom godina, sve ih veže jedan zanimljivi detalj

Par, koji je u vezi od prosinca 2017., uživao je na plaži u Malibuu s obitelji i prijateljima. Dok je mlada Camila plijenila pažnju svojom utegnutom figurom i minijaturnim bikinijem, njezin dečko Leonardo pokazao je u kupaćim hlačicama škembu. 

DiCaprio i Morrone bili su jako dobro raspoloženi i prskali se u moru s društvom. Inače, oskarovac je poznat po brojnim vezama s mlađim ljepoticama, a nikada ne priča o tome, pa tako ni sada o Camili. 

Šuškanja o njihovoj ljubavi potvrđena su na ovogodišnjoj dodjeli prestižne filmske nagrade Oscar. Par se suzdržavao od iskazivanja nježnosti, a mnogi su isticali kako se manekenki posrećilo jer je sjedila između DiCaprija i Brada Pitta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my favorite place on 🌍 to be 👇🏼 under the sea

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

DiCaprio je bio u vezama s mnogim slavnim ljepoticama koje su bile puno mlađe od njega. Među njima su Nina Agdal, Gisele Bündchen, Kelly Rohrbach, Toni Garrn i Blake Lively. Ljubovao je i s Bar Refaeli, a mnogi su vjerovali da će baš sa zanosnom manekenkom izgovoriti sudbonosno da. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene