Vječni neženja

Poznati zavodnik konačno našao pravu u 22 godine mlađoj, a svi se pitaju hoće li je voditi pred oltar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Leonardo DiCaprio u vezi je s Camilom Morrone od prosinca 2017., a lockdown ih je još više zbližio.

Nakon što je ljubio neke od najljepših žena svijeta, čini se da je Leonardo DiCaprio (46) konačno našao onu pravu. 

Pogledaj i ovo Maria Beregova Nije dugo čekao DiCaprio samo nekoliko sati nakon prekida duge veze uhvaćen s novom zanimljivom ljepoticom, evo o kojoj je djevojci sada riječ!

Riječ je o manekenki i glumici Camili Morrone, s kojom je od prosinca 2017. što je možda i jedan od rekorda kada je riječ o duljini njegovih veza.

"Jako su zaljubljeni. Camila je njegova djevojka iz snova. Mlada je, slatka, jednostavna i sve je lako jer se slaže s njegovom obitelji, a i on s njezinom. Znaju se dugo i sve među njima dobro funkcionira", ispričao je izvor blizak glumcu za ET Online

Par je posebno zbližio lockdown zbog koronavirusa jer nije bilo snimanja za Leonarda koji je uvijek u gužvi, ali ni druženja s prijateljima. "Inače je jako neovisan, provodi dosta vremena s prijateljima, no zbog lockdowna je većinu vremena bio s Camilom. Voli provoditi vrijeme s njom", rekao je izvor.

DiCaprio i Morrone trude se čuvati svoju privatnost daleko od očiju javnosti i kada obavljaju obveze po Los Angelesu, često se pokušavaju zakamuflirati. No rijetko im to prolazi. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone)

Inače, na popisu Leonardovih bivših djevojaka nalaze se manekenke Nina Agdal, Gisele Bündchen, Eva Herzigova i Bar Refaeli te glumice Kelly Rohrbach i Blake Lively, a šuškalo se i da je ljubio pjevačicu Rihannu. Navodno su ga sve one ostavile upravo zato što se nije želio vjenčati i skrasiti uz njih.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene